E ovako.Imam stari HDD od 40 GB iz starog laptopa.Zanima me bih li ikako mogao napraviti da se on usb-om ikako spaja u moj netbook ? Sadašnjih 160 GB sa ovih 40 = 200GB šta mi je stvarno dosta.Google mi nije pomogao btw....Ako se ne moze spojit usb om ima li kakav drugi način ? HVALA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iko ? Evo rastavio sam cijeli HDD
Koje sučelje ima HDD?
Prijatelju neznam kako sam napraviti al imao sam uredjaj tj. kao neka kutija u koju ukljucis HDD i koja ima 2 kabla..jedno u struju jedno u usb...super radilo
Koje sučelje ima HDD?
Moš malo pojasnit ? LOL
Prijatelju neznam kako sam napraviti al imao sam uredjaj tj. kao neka kutija u koju ukljucis HDD i koja ima 2 kabla..jedno u struju jedno u usb...super radilo
Kolko para i di nabavit ?
Imaš u novom bugu samogradnju vanjskog HDD kućišta
Moš malo pojasnit ? LOL
Jel je sučelje s kojim se spaja na laptop IDE ili SATA?
ti mis na ladicu... al ništa ne znamo o spomenutom disku,
prvo sučelje, pa ćemo dalje vidit
Ne..imao sam ladicu za sata diskvove iz laptopa a imao sam nesto slicno tome za IDE tj ATA diskove..
to bas i nebus mogel sam napraviti. kupi vanjsko kuciste za disk, samo provjeri dal ti disk SATA ili PATA. cijena ti je negdje oko 150-200kn, i ima tu u bilo kojem ducanu sa racunalnom opremom...
Disk od 40 GB je 99% IDE. Mislim da ti se uopce ne isplati kupovat ladicu za tih 40 GB. Ladica ti kosta 150 Kn, a za 300-350 kn u oglasniku mozes kupiti 2,5" prenosni hdd od cca 200-250 GB koji ne treba uticnicu nego se napaja samo iz usb porta i dosta je brzi, tiši i prenosiviji. Onih 40 GB prodaj preko oglasnika za 40 kn^^.
Disk od 40 GB je 99% IDE. Mislim da ti se uopce ne isplati kupovat ladicu za tih 40 GB. Ladica ti kosta 150 Kn, a za 300-350 kn u oglasniku mozes kupiti 2,5" prenosni hdd od cca 200-250 GB koji ne treba uticnicu nego se napaja samo iz usb porta i dosta je brzi, tiši i prenosiviji. Onih 40 GB prodaj preko oglasnika za 40 kn^^.
evo, ja se prvi javljam... ako ce za tu lovu prodat, samo nek se javi na pm...
Ovo bi moglo loše završit. Rastavio si HDD? Pojasni
Imas za kupit onaj adapter mali s kojim mozes spojit i ata i sata i 3.5 i 2.5 i sve na usb.
s tim da iams u chipoteci i jos negdje sam vidio neki no name ima i za 100 kn.
Hvala puno ^^
Tebi treba USB ladica za 2,5" IDE (ATA) disk, ali je pitanje koliko se to isplati za toliki disk. Uz to još ako si rastavio sam disk, možeš ga u smeće bacit.
Za HDD je vec lose zavrsilo ;)
Za HDD je vec lose zavrsilo ;)
A ne nije.Maknuo sam samo onu kao "ogradicu"
Koju ogradicu?