Digitalni potenciometar

poruka: 6
|
čitano: 3.003
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Digitalni potenciometar

Pozdrav,

jeste li mozda koristili neki digitalni potenciometar koji se moze nabaviti kod nas? Ove Dallas/Maxim sam uglavnom gledao u elmatisu, chipoteci i electronic centru (Kronos).

Nema ih nitko. Zar je moguce da od pustih ic-ova koje prodaju nemaju niti jedan za reguliranje zvuka pomocu dva gumba? Pravi pot mi je pre glomazan, a trimer nepraktican.

Unaprijed hvala,

Fran

Tko se zadnji smije razmislja najsporije (Msn4u)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Digitalni potenciometar

Na koji nacin zelis regulirati zvuk?

Malo sam potrazio:

http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=0014520495

Ali nije dostupan :/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Digitalni potenciometar

Pozdrav,

hvala, takvo nesto sam trazio. Morat cu upotrijebiti PIC-a, ako ne nađem neki slican chip

Fran

Tko se zadnji smije razmislja najsporije (Msn4u)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Digitalni potenciometar

Upotrijebi AVR :)

Atmega je preskup za tako jednostavno koristenje, no kupi pa ces moci koristiti i u drugim projektima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Digitalni potenciometar

za takvo nešto netreba atmega nego je dovoljan npr AtTiny13 koji se može kupit kod nas al trebaš isp programator

i kakvo reguliranje glasnoće?

imaš nekih pojačala (u smislu pojačala kao čipova) koji sami u sebi imaju digitalni regulator glasnoće

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Digitalni potenciometar

sry duble post

molim admine da brišu

Ovo je moj potpis...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 2:00 (dantex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice