Ja sam si jučer mobitel update na verziju android 2.3.3 i prezadovoljan sam ;)
To se i meni nalo dogoditi pa sam restartao mobitel i računalo i sve je normalno radilo ;)
Unlockao sam bootloader,stavio zadnju verziju recoverya,stavio par romova,malo sam ekperimentirao,stavio sam Mui rom,sve sam odradio od wipea,kad se bootao nije mogao dalje od SE loga tu stucka,ima li tko ideju sto napraviti?
Koliko ja znam MIUI nema službeno za x10. Taj što si stavio vjerovatno ne radi kako spada.
Skontao sam,rijesio sam problem,moram sam sve ispocetka.
Pitanje jedno zasto ne mogu flashati doomov ub kernel?Javi mi gresku.
Rijeseno.
Koliko ja znam MIUI nema službeno za x10. Taj što si stavio vjerovatno ne radi kako spada.
Zasto ne bi radio? Imam Cobratov MIUI na Doomlord kernelu s otkljucanim bootloaderom i ROM radi savrseno. Jedina mu je mana sto ga treba restartirati svakih tjedan dana jer pocme usporavat dok kod sluzbenih ROM-ova to moram radit svako 2 dana maksimalno. Da ne govoim kako baterija traje za trecinu duze. Viualno,neko ga obozava, neko ga mrzi, meni je svejedno.
Jel ima kakve novosti o ICSu za x10?
Jel se blizi to uopce?
Jel se blizi to uopce?
Zvanično neće ni biti.
http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/12/21/ice-cream-sandwich-coming-to-2011-xperia%E2%84%A2-smartphones-from-end-marchearly-april-2012/
Za sve ostalo tu je xda.
Jel se blizi to uopce?
Zvanično neće ni biti.
http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/12/21/ice-cream-sandwich-coming-to-2011-xperia%E2%84%A2-smartphones-from-end-marchearly-april-2012/
Za sve ostalo tu je xda.
Ma na XDA i mislim, jel uspio ko napraviti ICS custom ROM?
WTF?
Kak bi ga ti punio ako ne prek kabla?
Bezicno?
Može se direktno puniti baterija sa vanjskim punjačima npr. ovaj na e-bayu ili pretpostavljam ovaj od SE.
Kupio sam jedan (s e-baya) punjač + bateriju jer kako su te baterije na početku očajno malo trajale računao sam da bi mi dobro došla dodatna na nekom putu, a punjač je bio prejeftin u kombu.
Kad mi se mob prestao puniti (riknula matična od mobitela) napravio sam backup i izbrisao sve s njega s tom dodatnom baterijom. Punjač ima samo 2 kontakta pa mi se nije dalo puniti orginalnu SE bateriju njime.
Mob bio pod jamstvom i zamjenjena je matična pa mi nakon toga to opet stoji u nekoj rezervi (zlu ne trebalo).
Ei momci, dobil sam jednu ovu xperiu i naravno htio bih je rootat jer mi je bezveze inace... može neki jednostavni tutorial i program kak napraviti, netreba step by step, može samo i link na xDa... na knap sam s vremenom pa nemogu bas sve thread-ove pogledat... pa ako tko hoće pomoći, hvala mu!
Evo pošto već imam nekog iskustva jer sam rootao stari HTC Hero, već davno, odlučih se napokon na rootanje SE X10.
Pratio sam neki tutorial na XDA Developers, ali ne znam točno što meni treba za instalaciju custom ROM-ova - unlock bootloadera ili FlashTool?
Skinuo sam S1 Tool, i kada kliknem identify, ne prikaze mi se nista.
Evo imam problem. Spojio sam usb kablom do racunara mobitel. Vamo pise aktivna USB pohrana a na racunaru nista ?
Edit: rjesio problem, trebao sam install Sony Pc Companion, nisam znao da treba .
Imam problem, ekran na telefonu mi stalno gori tj. nikada se ne gasi, pa me interesuje kako da ga ugasim da bude kao fabricki podesen.
Ovako mi baterija se trosi kao nenormalna!
Mozel mi neko pomoc?
eeee ljudi zna li iko koliko kosta promjena konektora punjenja za xperiu x10.kupio sam mobitel ali mu nevalja konektor punjenja pa ako iko zna bio bi zahvalan...
Postovanje! Sutra postajem vlasnik Xperie X10, nova zapakirana pa mislim da je android na 1.6. Ali neznam puno o tome jer nisam jos stigao vise gledat po netu. Nego me zanima samo pas sitnica, mozete i koji savjet dati :)) Sta da radim sa Androidom? Upgrade na neki bolji? Koji? kako se radi, neki tutorial? Hvala unaprijed svima!!
Mozete li mi barem par stvari reci, jer mobitel uzimam veceras. Prvo me zanima dali postoji neki program preko kojeg mogu skidat neoriginal igre i programe? ili su vecina besplatni?
Mozete li mi barem par stvari reci, jer mobitel uzimam veceras. Prvo me zanima dali postoji neki program preko kojeg mogu skidat neoriginal igre i programe? ili su vecina besplatni?
Super što ti uzimaš mob večeras, definitivno naš problem. Mislim počekaj malo da ljudi odgovore, a ne da spamaš. Čemu tolika fucking nestrpljivost, ako imaš 15 ili manje onda kužim. Što vrijedi za sve android telefone vrijedi i za ovaj.
Koji će ti k... neorginalne igre i programi kad imaš na google play skoro pa sve besplatno (a ako nema uvijek postoji alternativa).
Dobiješ CD s njime na kojem ti je program koji instaliraš na komp, on ti skine svoju najnoviju verziju i nakon toga možeš napraviti update android-a na 2.3.3. TO je zadnji update za X10.
Evo nestrpljivko(a sve to si mogao googlat u roku 2 sekunde), još koje pitanje ?
Mobitel je odličan i sa najnovijim Firmwareom kojeg stavljaš putem PC Companion kojeg skineš na PC i instaliraš kao i drivere za svoj mobitel. Spojiš mob sa uključenim usb debugging u njemu na PC.Pokreneš Pc Companion ako ima nova verzija Firmwarea, a ima onda će ti napraviti update na noviju verziju i to je to.
Poslije pošalji pp što te zanima pa ću ti odgovoriti.
To je službena nadogradnja.
Treban pomoć.. Iman SE xperiu i nedavno san si aktivirala ovaj android market šta je na mobitelu, upisavši g-mail adresu i ostalo.. Sve pet.. Al sad san primjetila da mi malo po malo, ne previše, al opet, uzima megabajte koje iman, a to nije nimalo fora.. Postoji li nekakav način da se odjavin s marketa ili da ga nekako ugasin kad ga ne koristin da mi ne bi skidao megabajte kad nisan u mogućnosti koristiti wi-fi. Hvala unaprijed :)
Treban pomoć.. Iman SE xperiu i nedavno san si aktivirala ovaj android market šta je na mobitelu, upisavši g-mail adresu i ostalo.. Sve pet.. Al sad san primjetila da mi malo po malo, ne previše, al opet, uzima megabajte koje iman, a to nije nimalo fora.. Postoji li nekakav način da se odjavin s marketa ili da ga nekako ugasin kad ga ne koristin da mi ne bi skidao megabajte kad nisan u mogućnosti koristiti wi-fi. Hvala unaprijed :)
jednostavno otiđi na postavke-računi i postavke sink. i makni kvačicu s podat. promet u pozadini.
i kad ti netreba net ugasi ga jer stedis bateriju
ima ko kakvu preporuku za rom? po mogucnosti da nema nikakvih timescape, track id i tih gluposti
Zanima me dali mi netko moze reci jel moguce xperiu x10 mini koristiti kao modem tocan naziv modela je E10i
Zanima me dali mi netko moze reci jel moguce xperiu x10 mini koristiti kao modem tocan naziv modela je E10i
Od verzije 2.3 android-a možeš koristiti mobitel kao hot spot ili kao tethering preko kabla
aha ali ovaj tip telefona ne podrzava update preko 2.1 jel se to moze rijesiti kako sa custom romovima