Ako mu dodatni downloadi nisu vidljivi na mobitelu, neka se spoji preko Ovi Suite - a, tako sam ja morao pokupiti downloade (Tele 2, crna).
Ljudovi, prije nadogradnje imam pitanjce: kako se ponaša mail na exchange nakon update-a na Annu? Ima li tko kakva iskustva? Malo sam čitao na Nokijinim stranicama i piše da se tu mogu pojaviti eventualni problemi. BTW...Opera Mobile radi i dalje nakon nadogradnje?
Fala unaprijed
Ljudovi, prije nadogradnje imam pitanjce: kako se ponaša mail na exchange nakon update-a na Annu? Ima li tko kakva iskustva? Malo sam čitao na Nokijinim stranicama i piše da se tu mogu pojaviti eventualni problemi. BTW...Opera Mobile radi i dalje nakon nadogradnje?
Fala unaprijed
Sve ostaje kako je bilo. Opera Mobile ostaje ista, ali se nakon nekoliko dana updeta nova verzija
Hvala. Evo instalirao i sve radi k'o vurica. Dapače, primijetih neke promjene u samom izgledu maila...kozmetičke prirode...a i u izborniku.Sviđaju mi se. Povećana je preglednost (subjektivno i objektivno) a i ljepše izgleda. Sad je red na Bellu kao mnogo veći korak naprijed...ako je odluče ponuditi za C7...kad god bilo.
Pozdrav :D
Imam problema sa Certifikatom..
KADA krenem da instaliram neku igru/aplikaciju koju skinem sa neke stranice (nokian8.com).izbaci mi error koji glasi "Certification Problem error" u tom smislu je uglavnom.
Zna li ko lijek za to ,kako to da rijesim??
hvala !
Hakiraj mobitel, najjednostavnije jer je postalo teško i ne znam jel više moguće nabaviti certifikat ako nisi do sada. Imaš za sve upute na toj stranici.
Ne znam koliko je sigurno to hakiranje :/
ima li ko iskustva sa tim ?
Mobitel mi je pao jako. Rekli su u servisu da je otišla neka ploča(?), ne razumijem se točno u to. Da li bi to boglo puno koštati, po mojem da
Upravo sam instalirao NFC plus besplatnu igru na svoju Nokiju C7 putem software update aplikacije na mobitelu. Problem je što nigdje u aplikacijama ne vidim igru? Ima li netko sa sličnim problemom ili rješenjem?
Zanima me kako da prebacim na mobitel konkatke. Sinkronizirani su.
P.S. U postavkama imenika imaš opciju gdje možeš zadati gdje želiš da ti sprema kontakte.
To sam riješio. Sinkronizirao sam ih. Samo sam opet pokrenuo sinkronizaciju i spremili su mi se na uređaj.
Nego, nestao mi je FM odašiljač i ne radi mail. Vidio sam na Nokin stranicama, da je to riješeno nadopunom, snimio sam, ali ne radi
Jel zna netko kako napraviti music playlistu cijelog foldera, bez da moram svaku pjesmu posebno odabrati? Hvala
Pozdrav ljudi imam priliku kupiti polovni taj mobitel ali radi na t-mobile mrezi pa me sad zanima da li se mobitel da otkljucati na tele 2 mrezu i koliko bi to doslo...
100 - 150 kn
e ovako, ne znam odakle da pocnem :) prvo ne mogu da se konektujem na ovi store na mob, registrovao sam se i kad pokusam da se konektujem ispise mi Unable to connect to service, nemam wirelles, konektujem se preko gprs, 3g, tj pokusavao sam i sa wlan ali isto nece da me konektuje, inace sam u bosni, koristim mtel mrezu, a mob je kupljen ovde u jednoj lokalnoj prodavnici mob telefona, ne znam u cemu je problem??? takodje ne mogu da se konektujem preko gprs niti wlan na novi skype 2.0 jer u opcijama je automatski izabran internet, ne mogu ga u opcijama u application manager->instaled apps. promijeniti u opciju na aplikaciji suite settings gdje se nalazi nacin izbora mreze Ask when needed kao sto sam izmedju ostaloga mogao da namjestim na facebook aplikaciji koju sa sam skinuo.. takodje uspeo sam instalirati stari skype (BETA) koji radi iako nije prilagodjen za touch tastaturu, koji takodje ima u opcijama da se promijeni nacin izbora mreze Ask when needed.. ako se neko razumijem molim da mi pomogne.. hvala!
pozdrav........
da li je netko već updejtao software na Nokia Belle ( službeni).... ja imam c7 kupljenu u tmobile ali još mi ne prikaziva da je update izišao
Za Annu se čekalo 3 tjedna nakon službenog izlaska. Valjda bude prije 3. mjeseca :D
Ili ne :D
Belle je dostupna za C7!!!
Finally. Točno 3 tjedna je trebalo.
Nope, nikako.
Preko suitea i usb-kabela, ovaj put ne dopuštaju ni direktno s moba jer je jednostavno preveliki upgrade - ukupno 350MB.
Ako vam je hrvatska default tipkovnica preuska zbog 16:9 ekrana kliknite na opcije kada je uključena tipkovnica - jezik pisanja - english.
No, ako vam nije problem, najbolja alternativa je zgrabiti najnoviju swipe aplikaciju sa nokia beta labsa - puno je prostranija od klasične symbianove. :)
e da te pitan koliko triba cekat da se instalira
jer meni skine belle, i kad pocme instalirat pise
"preparing to install the software update"
i tako stoji ???
e da te pitan koliko triba cekat da se instalira
jer meni skine belle, i kad pocme instalirat pise
"preparing to install the software update"
i tako stoji ???
Prvo provjeri da li imaš najnoviju verziju Nokia Suitea (ver. 3.3.86)!
Ako nije u tome problem probaj reinstalirati Suite.
I ako nakon tog svega je jos uvijek sporo predlazem strpljenje, nađi dovoljno vremena kad ti ne treba telefon (mozda u nocnim satima) i samo čekaj.
(P.S ako ne bude htjelo uopće proraditi pobaj na nečijem tuđem kompu, nabaci Nokia Suite i instaliraj)
naime nije htilo na mome kompu jer sam ima neki virus, koji mi je blokira svaki prijenos podataka na bilo koji usb uredaj koji je spojen
tako da sam napravija na drugome kompjuteru i sve super radi
ako bi moga preporucit koje aplikacije bilo bi odlicno
naime nije htilo na mome kompu jer sam ima neki virus, koji mi je blokira svaki prijenos podataka na bilo koji usb uredaj koji je spojen
tako da sam napravija na drugome kompjuteru i sve super radi
ako bi moga preporucit koje aplikacije bilo bi odlicno
N8FanClub.com - hackevi, besplatne 3D igre i aplikacije.
Ako ne mozes instalirati neke zbog certifikata probaj Norton Symbian Hack sa N8Fancluba.
Moje najdraze su Opera mobile, Facinate, CNN, CuteTube (3 eura ali vrijedi svake lipe)!, Angry birds itd...