LG KP500 Cookie

poruka: 111
|
čitano: 75.507
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG KP500 Cookie".
17 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Kaj zbilja taj mobitel u Tele2 ponudi dojde samo 995 kn .

Kaj to nije prejeftino ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG KP500 Cookie

Napokon jedna normalna cijena

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LG KP500 Cookie
WItcher kaže...

Kaj zbilja taj mobitel u Tele2 ponudi dojde samo 995 kn .

Kaj to nije prejeftino ?

995kn je s brojem, a 885 ako si vec postojeci korisnik (duze od 12 mjeseci) ;)
I like it! I like it,big time!
17 godina
neaktivan

A sto ce mi mobitel sa touchscreenom bez wifija.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
[Recenzija] Donnie Brasco: LG KP500 Cookie
Kako drukčije nazvati ovaj mobitel nego mlađim bratom popularnog "Renoira". Na ovom mobilnom uredjaju možda i nedostaju neke napredne funkcije kao što su 5-8 Mpix kamera s ultra zoomom, navigacija, zvuk protiv komaraca, turbo gigabitna bežična mreža, 12G prijenos podataka i skener mrežnice oka, ali tko to još traži od mobitela koji košta 995kn u paketu jednog mobilnog operatera, zajedno s brojem ili 885kn za već postojece korisnike.

Ovom mobitelu ne nedostaje onaj wooow-efekt i jako je zabavan i ugodan za rad. Lagan je, ali ne nauštrb kvalitete izrade. Ekran je sasvim ugodan za rad, a brzina kretanja kroz izbornike je na zavidnom nivou. Ovaj "kolačić" dolazi sa samo 48MB interne memorije, ali kako je microSD kartica jedna od jeftinijih, tom problemu se može progledati kroz prste. Zvuk mu je također jako dobar, kao i multimedijalne mogućnosti i kvaliteta prikaza. Ekran je rezolucije 240x400 točaka. Upravljanje je jednostavno i lagano i s malo debljim prstima, tako da prilozeni stylus ćete eventualno koristiti za crtanje.

Ekran je dovoljno osjetljiv za ugodan rad. Mobitel radi stabilno, iako sam cuo da postoje neki odredjeni bugovi u softwareu, ali iskreno jos nisam u ova 2 dana intenzivnog rada na njemu naletio na spomenute bugove. Uredjaj cim uzmete u ruku zarazit ćete se. Ne nedostaje mu opcija i mogucnosti, a opet je toliko jednostavan i naucit cete snjim upravljati dok kažete keks... :)

Ocjena 9 ide za sveukupni dojam. Za prosjecnog korisnika zeljnog touchscreen mobilnog uredjaja ovo je vise nego isplativa investicija. Cijena, prava sitnica...
ukupna ocjena
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
RE: [Recenzija] Donnie Brasco: LG KP500 Cookie
Donnie Brasco kaže...
Kako drukčije nazvati ovaj mobitel nego mlađim bratom popularnog "Renoira". Na ovom mobilnom uredjaju možda i nedostaju neke napredne funkcije kao što su 5-8 Mpix kamera s ultra zoomom, navigacija, zvuk protiv komaraca, turbo gigabitna bežična mreža, 12G prijenos podataka i skener mrežnice oka, ali tko to još traži od mobitela koji košta 995kn u paketu jednog mobilnog operatera, zajedno s brojem ili 885kn za već postojece korisnike.

Ovom mobitelu ne nedostaje onaj wooow-efekt i jako je zabavan i ugodan za rad. Lagan je, ali ne nauštrb kvalitete izrade. Ekran je sasvim ugodan za rad, a brzina kretanja kroz izbornike je na zavidnom nivou. Ovaj "kolačić" dolazi sa samo 48MB interne memorije, ali kako je microSD kartica jedna od jeftinijih, tom problemu se može progledati kroz prste. Zvuk mu je također jako dobar, kao i multimedijalne mogućnosti i kvaliteta prikaza. Ekran je rezolucije 240x400 točaka. Upravljanje je jednostavno i lagano i s malo debljim prstima, tako da prilozeni stylus ćete eventualno koristiti za crtanje.

Ekran je dovoljno osjetljiv za ugodan rad. Mobitel radi stabilno, iako sam cuo da postoje neki odredjeni bugovi u softwareu, ali iskreno jos nisam u ova 2 dana intenzivnog rada na njemu naletio na spomenute bugove. Uredjaj cim uzmete u ruku zarazit ćete se. Ne nedostaje mu opcija i mogucnosti, a opet je toliko jednostavan i naucit cete snjim upravljati dok kažete keks... :)

Ocjena 9 ide za sveukupni dojam. Za prosjecnog korisnika zeljnog touchscreen mobilnog uredjaja ovo je vise nego isplativa investicija. Cijena, prava sitnica...
 jedina stvar koja mu fali je taj prokleti Wi-Fi
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
LG KP500 Cookie

Mogu li se gledati filmovi na njemu?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Može li mi netko reći kakva je to tele2 bla bla ponuda ( nekako mi je jeftin ,995 kn )?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to ti je cijena s brojem - znaci nije na pretplatu nego bas paket kosta 995kn

intel q9550 nvidia gtx 280 gigabyte x48-ds5 4gb OCZ reaper 1066mhz corsair 750w hdd wd 640GB thermlake kandalf samsung t220 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...

Mogu li se gledati filmovi na njemu?

Naravno, 3gp format, ali ne i divx, rezolucija ekrana je 240x400 pa je optimalno da budu u 16:9 ili 16:10 formatu.
17 godina
LG KP500 Cookie

Ja ga planiram kupit u Tele2 paketu, koliko je to pametno s obzirom da imam Vip karticu koja mi stvarno treba i ne mislim mijenjati mrežu, odnosno je li ga moguće 'otkodirati' da radi na sve mreže, i ako da - kako, za koji novac, kojim programom itd.? Hvala :)

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG KP500 Cookie

Mislim da je moguće, ali tako gubiš garanciju (koliko ja znam)... Cijena mislim da je nekih 50-ak kuna, ali nisam siguran...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 9:16 (s0me0ne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

Ja ga planiram kupit u Tele2 paketu, koliko je to pametno s obzirom da imam Vip karticu koja mi stvarno treba i ne mislim mijenjati mrežu, odnosno je li ga moguće 'otkodirati' da radi na sve mreže, i ako da - kako, za koji novac, kojim programom itd.? Hvala :)

Jesi li razmisljao o universal SIM kartici, samo je priljepis na vec postojecu i radi bez problema, ne trebas ga dekodirati niti gubis garanciju, a sve radi i sto je najbolje nije skupa ;)
17 godina
  Jesi li razmisljao o universal SIM kartici, samo je priljepis na vec postojecu i radi bez problema, ne trebas ga dekodirati niti gubis garanciju, a sve radi i sto je najbolje nije skupa ;)
Odlična stvar, hvala :)
Doć će Zoka da vas roka
16 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Mobitel mi se sviđa samo mu fali gps i wlan pa da je i 500 kn skupli opet bi sa tim dodacima bio best buy.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za te pare još nitko nije ponudio ni blizu toliko puno kao što je tele2 sa tim LG-om, a kako stoje stvari još dugo će biti best by.

AMD x2 7750 BE (3,4 GHz), cooler Scythe kama cross, Gigabyte GA-M720-US3, Zotac am 9800GTX+, 4GB DDR2 6400, WD 640 GB Caviar Blue, Chiftek 550W i zvučnici 2+1 Altec Lansing.
16 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Moja susjeda ga je kupila i mogu reći da ima stvarno dobrih funkcija, ali dosta šteka, a problem je bilo kod playera gdje je stalno crkavao kad je bila memoriska kartica unutra. touch screen mi nije nešt (bolji mi je touch od p1i), ali za te pare je ok.

Abit AB9 PRO | Q6600 | 4 GB DDR2 800 | Zotac 9800 GTX+ AMP! | 2 x 320 GB Seagate RAID + 256 GB Western digital | 2 x LG DVD pržilice | DVB-S | i šlag na kraju SAMSUN FLOPPY

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Donnie Brasco kaže...

Gdje se može nabaviti i za koliko kuna?
17 godina
protjeran
LG KP500 Cookie

Odličan mobitel, lijepog i kompaktnog izgleda, pregršt mogućnosti i pristupačna cijena.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mislim meni je sve to lijepo, no recimo zašto neki sličan mobitel dođe oko 4000kn a ovaj oko 900kn, mislim mora biti neki razlog, sumnjivo mi je to

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie Video i flash

Rade li Shockwave Flash animacije na KP500? Kada prebacim nesto na memorijsku karticu,javlja mi unsupportet format.

Isto imam problema sa fimovima.Probam konvertirati u 3gp ili u mp4 i nista ne radi,javi unsupported format.U najboljem slucaju dobijem video koji ima "pokvaren" zvuk.

Kojim programom i sa kojim postavkama da osposobim video fajlove da rade na Cookie-u?

0 0 hvala 0
16 godina
LG KP500 Cookie

Zaista genijalno zamišljen i realiziran mobitel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

Ja ga kanim nabaviti do kraja travnja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nokia.fan kaže...

Mobitel mi se sviđa samo mu fali gps i wlan pa da je i 500 kn skupli opet bi sa tim dodacima bio best buy.

slazem se
17 godina
je li istina da se ovaj mob jako zagrijava?
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina

ima li neke razlike između

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=16569495&idnews=4&idphone=1504

kp502

i 500?

(osim što je u vipu 502 jeftiniji?)

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... -Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 0:04 (Ag008).
17 godina
neaktivan

Mislim da nema nikakve razlike osim što je 502 zaključan na VIP. I prije je bilo slučajeva da se isti uređaj samo malo drukčije naziva a nikakve razlike, jedino što je pripreman baš za tu mrežu, ali sve se danas odključava.

AMD 7750 BE (3,4 GHz), Scythe kama cross, Gigabyte GA-M720-US3, Zotac 9800GTX+, 4GB DDR2 6400, WD 640 GB, Chieftec 550W i zvuk 2+1 Altec Lansing.
17 godina

ma, za tih 100kn, rađe bi uzeo vipov, no valjda nema neke mane, da nije gori od 500

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... -Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

moze li mi netko reci kakav je ovaj mobitel sto se tice slusanja muzike?

kakva je podrska? dobiju li se slusalice snjim u paketu?

vrijedi li ista taj zvuk?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG KP500 Cookie

tu ti sve pise...mozes ga i usporediti s bilo kojim drugim uređajem

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice