Kaj zbilja taj mobitel u Tele2 ponudi dojde samo 995 kn .
Kaj to nije prejeftino ?
Kaj to nije prejeftino ?
Napokon jedna normalna cijena
Kaj to nije prejeftino ?
A sto ce mi mobitel sa touchscreenom bez wifija.
Mogu li se gledati filmovi na njemu?
Može li mi netko reći kakva je to tele2 bla bla ponuda ( nekako mi je jeftin ,995 kn )?
to ti je cijena s brojem - znaci nije na pretplatu nego bas paket kosta 995kn
Mogu li se gledati filmovi na njemu?
Ja ga planiram kupit u Tele2 paketu, koliko je to pametno s obzirom da imam Vip karticu koja mi stvarno treba i ne mislim mijenjati mrežu, odnosno je li ga moguće 'otkodirati' da radi na sve mreže, i ako da - kako, za koji novac, kojim programom itd.? Hvala :)
Mislim da je moguće, ali tako gubiš garanciju (koliko ja znam)... Cijena mislim da je nekih 50-ak kuna, ali nisam siguran...
Ja ga planiram kupit u Tele2 paketu, koliko je to pametno s obzirom da imam Vip karticu koja mi stvarno treba i ne mislim mijenjati mrežu, odnosno je li ga moguće 'otkodirati' da radi na sve mreže, i ako da - kako, za koji novac, kojim programom itd.? Hvala :)
Mobitel mi se sviđa samo mu fali gps i wlan pa da je i 500 kn skupli opet bi sa tim dodacima bio best buy.
Za te pare još nitko nije ponudio ni blizu toliko puno kao što je tele2 sa tim LG-om, a kako stoje stvari još dugo će biti best by.
Moja susjeda ga je kupila i mogu reći da ima stvarno dobrih funkcija, ali dosta šteka, a problem je bilo kod playera gdje je stalno crkavao kad je bila memoriska kartica unutra. touch screen mi nije nešt (bolji mi je touch od p1i), ali za te pare je ok.
Odličan mobitel, lijepog i kompaktnog izgleda, pregršt mogućnosti i pristupačna cijena.
mislim meni je sve to lijepo, no recimo zašto neki sličan mobitel dođe oko 4000kn a ovaj oko 900kn, mislim mora biti neki razlog, sumnjivo mi je to
Rade li Shockwave Flash animacije na KP500? Kada prebacim nesto na memorijsku karticu,javlja mi unsupportet format.
Isto imam problema sa fimovima.Probam konvertirati u 3gp ili u mp4 i nista ne radi,javi unsupported format.U najboljem slucaju dobijem video koji ima "pokvaren" zvuk.
Kojim programom i sa kojim postavkama da osposobim video fajlove da rade na Cookie-u?
Zaista genijalno zamišljen i realiziran mobitel.
Ja ga kanim nabaviti do kraja travnja.
Mobitel mi se sviđa samo mu fali gps i wlan pa da je i 500 kn skupli opet bi sa tim dodacima bio best buy.
ima li neke razlike između
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=16569495&idnews=4&idphone=1504
kp502
i 500?
(osim što je u vipu 502 jeftiniji?)
Mislim da nema nikakve razlike osim što je 502 zaključan na VIP. I prije je bilo slučajeva da se isti uređaj samo malo drukčije naziva a nikakve razlike, jedino što je pripreman baš za tu mrežu, ali sve se danas odključava.
ma, za tih 100kn, rađe bi uzeo vipov, no valjda nema neke mane, da nije gori od 500
moze li mi netko reci kakav je ovaj mobitel sto se tice slusanja muzike?
kakva je podrska? dobiju li se slusalice snjim u paketu?
vrijedi li ista taj zvuk?