Od čega je rađen?
Izgleda mi nekako full plastično
Od čega je rađen?
Izgleda mi nekako full plastično
Jel dobar taj LG jel kvalitetan, planiram ga uzet na pretplatu u vipu i nebi htio da se zahebem
Odite u Vipu i isprobajte druge boje gt540.
LG ima naviku da na nekim bojama stavi drugi materijal, crni je od gume
jel netko može potvrditi da ima WLAN, jer sam našao na internetu na par mjesta da nema.
I jel zna netko hoće li biti update-a za android na 2.1 verziju?
jel netko može potvrditi da ima WLAN, jer sam našao na internetu na par mjesta da nema.
I jel zna netko hoće li biti update-a za android na 2.1 verziju?
ima wifi, bez brige isprobao u tele2, nezna se još oće bit update-a ali javim ti kad mi lg pošalje newsletter
Ok, hvala.
i... sto kaze lg? ima li nade
EDIT:
evo odlučio sam i ja poslati upit u LG i imam dobru vijest!
Thank you for contacting LG Electronics
"Postovani,hvala sto ste kontaktirali LG Electronic
Nadogradnja za navedeni mobitel za andriod 2.1 bi trebala izici u listopadu.
S postovanjem
LG Electronic"
Znači ima nadogradnje!!! A to 99% znači da kupujem ovaj mob.
kučište mu je od aluminija, dosta čvrsto, mobitel je dosta pouzdan...
imam taj mob i kuciste je plasticno (izgleda kao aluminijsko ) ali je dosta cvrsto
kučište mu je od aluminija, dosta čvrsto, mobitel je dosta pouzdan...
imam taj mob i kuciste je plasticno (izgleda kao aluminijsko ) ali je dosta cvrsto
koju boju imas ?
crnu (plastična imitacija aluminija- samo je urezano )
imas u postavkama jezik pisanja ili nesto slicno vidio sam to kad sam tipkao
edit upravo sam pogledao
postavke >mjesto i tekst > tipkovnica > jezik pisanja
i postavis na hr i onda ce ti biti qwertz
ma evo uspio sam, sada se malo borim sa javom i otkrivam čari moba.
ugl. mob je brz, igre imaju prekrasnu grafiku i mogu reći da je negdje u rangu sa jeftinijim HTC-ovima (tattoo, hero), za sada sve 5.
ugl. mob je brz, igre imaju prekrasnu grafiku i mogu reći da je negdje u rangu sa jeftinijim HTC-ovima (tattoo, hero), za sada sve 5.
jel ima flash ?
evo sam i ja kupio mob i preporučio bih ga svakome stvarno je brzi i odličan za igre....
evo sam i ja kupio mob i preporučio bih ga svakome stvarno je brzi i odličan za igre....
Ja ću ga uzet u 11 mjjesecu
jel ima flash ?
nema barem za sad ali može pretraživati youtube (pomoću zasebne aplikacije) i gledati filmove.
Moram pohvaliti android jer mi se do sada niti jednom nije srušio i performanse mobitela, dosta je brži od tattoo-a i hero-a, a malo od legenda.
može li mi netko pomoći, danas sam kupio navedeni mob i naravno smeće neće da se spoji na nikakav net preko wirelessa... u čemu je problem?
ip adresa 192.168.1.100
nema šansi da se spoji u opcijama sam odspojio da se spaja preko gprs-a, stavio sma mobilne mreže isključi. uredno nadje kucnu mrezu pise spojeno i nista ne spaja se na nista....:(
Steta sto nema Pinch-To-Zoom
Slazem se , ali ja sam samo napomenuo taj manjak.Inace mogucnosti za ovaj cjenovni razred su jako velike.
Slazem se , ali ja sam samo napomenuo taj manjak.Inace mogucnosti za ovaj cjenovni razred su jako velike.
Znam, npr. HTC Hero košta isto a ima sve živo, došla je i nadogradnja za android, a ima i fleš
dal zna ko kako bi instalirao igrice na svoj lg, skinou sam na komp 50 igrica za njega i kako bi ja sad njih instalirao na njega
Znam, npr. HTC Hero košta isto a ima sve živo, došla je i nadogradnja za android, a ima i fleš
Cijenom su tu negdje, al budimo realni ipak je to LG mob... koplje ispod iskusne ekipe HTC, Nokia i sl.
Po meni je HTC Hero puno kvalitetniji phone. Imam ga i znam o čemu govorim.
dal zna ko kako bi instalirao igrice na svoj lg, skinou sam na komp 50 igrica za njega i kako bi ja sad njih instalirao na njega
S Android marketa skineš Apk Installer, skineš igru (aplikaciju) .apk na mobitel i pomoću installera instaliraš.
Gdje ima za kupit Hero za 1500 kn
Nema za 1500, ali ima za 2100, ovih 600 kn više dat se sigurno isplati
http://www.njuskalo.hr/htc-mobiteli/htc-hero-5.0-mpx-kamera-nov-zapakiran-garancija-bijeli-oglas-796268
čitam na gsm arena da ne podržava sve video formate? kako se nosi sa youtube?
Mitch kaže...
Nema za 1500, ali ima za 2100, ovih 600 kn više dat se sigurno isplati
http://www.njuskalo.hr/htc-mobiteli/htc-hero-5.0-mpx-kamera-nov-zapakiran-garancija-bijeli-oglas-796268
To nije iz ducana.Onda sigurno ima optimus na crno za milju.600kn vise je 40% skuplje, a tako mozes dogurat i do 3-4 milje kuna.Takodjer nije cijena 2100, nego 2199.
Ja nebi dao 600 kn vise za htc.
mozete me popljuvati ali lg je tu negdje. lg ima bolji proc, isti ekran, bolje vrti aplikacije, kosta manje, jedino vrti stariji software i nema flash. to je objektivno gledno, naravno da ako kupis htc da si veca faca, ali na to ne gledam.
no da napisem nesto pametno. znaci ovako se instaliraju aplikacije:
1. skini aplikaciju na komp
2. prikljuci mob i kopiraj aplikaciju na SD karticu
3. odi s mobom na android market i instaliraj neki file explorer (ja koristim "Explorer")
4. sada pokreni taj explorer, nadi file koji si prethodno kopirao na karticu i klikni na njega
i to je to, igra/aplikacija ce se instalirati
Ja nebi dao 600 kn vise za htc.
mozete me popljuvati ali lg je tu negdje. lg ima bolji proc, isti ekran, bolje vrti aplikacije, kosta manje, jedino vrti stariji software i nema flash. to je objektivno gledno, naravno da ako kupis htc da si veca faca, ali na to ne gledam.
no da napisem nesto pametno. znaci ovako se instaliraju aplikacije:
1. skini aplikaciju na komp
2. prikljuci mob i kopiraj aplikaciju na SD karticu
3. odi s mobom na android market i instaliraj neki file explorer (ja koristim "Explorer")
4. sada pokreni taj explorer, nadi file koji si prethodno kopirao na karticu i klikni na njega
i to je to, igra/aplikacija ce se instalirati
daš mi neku stranicu sa besplatnim aplikacijama i igricama koje bi se trebale platit