Zon3-for-g4m3z

poruka: 9
|
čitano: 2.412
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zon3-for-g4m3z

Dobar dan...

Ja i jedan moj prijatelj smo napravili našu prvu web stranicu (povezana je sa igrama) na kojoj pišemo o igrama. Molim vas da je posjetite i da mi napišete komentare i savjete kako bi je mogli učiniti boljom.

evo adresa www.zon3-for-g4m3z.webs.com

Kad si sretan udri glavom ti u zid

1 0 hvala 0
16 godina
Zon3-for-g4m3z

Prvo što sam odmah primjetio je to da ste stavili neki font skinut s interneta koji ne posjeduju svi ljudi, pa mi koji nemamo taj font ne vidimo ta vaša "slavna" slova... Možeš napraviti BMP sliku s natpisom na njoj (znači slova su dio slike), a ne slova preko slike...

Rekao si da komentiramo, pa... Nadam se da se nisi uvrijedio, samo sam predložio kako da ljudi dobe bolji dojam o site-u. ;))

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zon3-for-g4m3z

Za koji dio misliš... ovaj naslov?

16 godina
Zon3-for-g4m3z

Da, naslov "G4M3Z".

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Zon3-for-g4m3z

Err... Na rez od  1440x900 pozadina od web stranice je malo izlomljena - nije preko cijele stranice (stretch) nego je tile. I ne odgovara za gamersku stranicu. Drugo, taj naslov... Meni je prikazan obični font, onaj zadan u firefoxu - Arial. Pretvorite naslov u jpg logo, sa pravim fontom. Stranica recenzije - zeznuli ste naslov - piše:

harry potter and the half blood prince

Di su mala i velika slova? Nisu neke velike greške ali primjeti se. Ostalo je ok. Tu smo da pomognemo, zar ne?

I've seen things that you people wouldn't believe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E to ćemo još zamijenit i uljepšat.....

Stranica je napravljena jučer ma nije nešto posebno.....

Mi imamo tek 13 godina pa ne očekujte neku predobru stranicu ali pokušat ćemo napravit najbolje što znamo i možemo....

16 godina
neaktivan
Zon3-for-g4m3z

a gdje je recenzija?

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Geek kaže...

Dobar dan...

Ja i jedan moj prijatelj smo napravili našu prvu web stranicu (povezana je sa igrama) na kojoj pišemo o igrama. Molim vas da je posjetite i da mi napišete komentare i savjete kako bi je mogli učiniti boljom.

evo adresa www.zon3-for-g4m3z.webs.com

prvo promijenite naslov,kada udes na stranicu on on prvi upada u oci...uradite nestko kao sto su vam rekli u prijasnjim postovima...stranica ko stranica nije losa...ja sam je vec dodao u favorite pa cu vas malo pratit...

EDIT : evo taman sam se registriro i prvi sam clan....heheheh...Cool

Tuning is not a crime
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2009 12:42 (Gman).
16 godina
neaktivan

Problem sa naslovom sređen

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice