Zdravo društvo, napravio sam stranicu i meni je sve dobro. Ali kada pošaljem nekom drugom da pogleda stranicu dobi ovo tu.
Da li itko zna kak da to riješim, hitno je treba za fax. Hvala
Zdravo društvo, napravio sam stranicu i meni je sve dobro. Ali kada pošaljem nekom drugom da pogleda stranicu dobi ovo tu.
itko?
To ti je standardna procedura kod 000webhostinga, review stranice... Pričekaj pa će raditi...
Moras poslati ticket da ti pregledaju site. Mozes cekati predugo ako ne posaljes.
Dok sam ja koristio 000webhost, sve je išlo brzo bez ikakvog Ticketa..
Ne koristim ga ni ja vise, bez komercijale nista. Do prije 3 mjeseca je bilo potrebno, vjerujem da je i sad ista situacija.
Ja sam 000webhost koristio prije otprilike 1god. i tada nije trebalo..
pa zašto vam ne daju malo hostinga na faksu?! koji je to jadan faks da nema 3MB/user za potrebe studentskih projekata?! ionako je to vjerojatno za neki kolegij i za 3 mjeseca se može obrisati.
sorry na offtopic!
Hvala na savjetima. Ma bit i je u tome da se sami snađemo i sredimo si stvari.
Hvala na savjetima. Ma bit i je u tome da se sami snađemo i sredimo si stvari.
ok da s esnađete za neke html/css/jquery trikove, ali nama su uvijek dali nekoliko MB na serveru i za par mjeseci brisali.
ali ok.