Web stranica pomoć

poruka: 2
|
čitano: 812
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Web stranica pomoć

Bok ljudi,
Trebao bih napraviti za firmu nekakve jednostavne web stranice, a preškrt sam da nekome platim da ih napravi za mene {#}
U pitanju je najobičnija stranica s možda 4-5 podstranica (standardno; o nama, lokacija, asortiman itd.) pa me zanima je li mi možete preporučiti nekakav alat s kojim bi to brže bolje mogao napraviti u WYSIWYG načinu rada ili još bolje sajt s gotovim templateima pa da samo bacam podatke u njih. 
Ovo rješenje bi bilo privremeno pošto sam počeo polagano učiti HTML pa ću s vremenom napraviti nešto kak se spada.
Puno hvala unaprijed :) 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Web stranica pomoć
andre_delambre kaže...

Bok ljudi,
Trebao bih napraviti za firmu nekakve jednostavne web stranice, a preškrt sam da nekome platim da ih napravi za mene {#}
U pitanju je najobičnija stranica s možda 4-5 podstranica (standardno; o nama, lokacija, asortiman itd.) pa me zanima je li mi možete preporučiti nekakav alat s kojim bi to brže bolje mogao napraviti u WYSIWYG načinu rada ili još bolje sajt s gotovim templateima pa da samo bacam podatke u njih. 
Ovo rješenje bi bilo privremeno pošto sam počeo polagano učiti HTML pa ću s vremenom napraviti nešto kak se spada.
Puno hvala unaprijed :) 

Nadam se da razumiješ da nije u pitanju samo štampanje koda, izrada stranice zahtjeva i dizajn i znanje o dizajnu.

Što se tiče alata, ovisi o vrsti stranice kakvu želiš napraviti. Ako odabereš old-school način sa slikama onda možeš izraditi slike sa Fireworks ili Photoshop ili sličnim alatima, a za stranice u kojima su grafički elementi generirani kodom (HTML5 i CSS3 uglavnom) ti je dovoljan notepad.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice