Web shop? pitanja

poruka: 13
|
čitano: 5.784
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Web shop? pitanja

Evo mislim napravit neki projekat za koji mi treba web shop.

imam nekoliko pitanja u vezi toga:

1.dali postoje neka jednostavna (besplatna) rijesenja koja su kvalitetena.

2.Jeli za pokretanje web shopa nesto sto se treba prijavit (!) ili to moze napravit svatko legalno!

3.koliko je tesko odrzavat web shop, za razliku od obicne web stranice?

4.Sto trebam znati o sigurnosti, prilikom naplate proizvoda?

to bi za sad bilo to.

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Web shop? pitanja

Čuj

Ovo su vrlo zanjimljiva pitanja i nije lako odgovoriti pisanjem, jer tada da bi se odgovorilo na sva ta pitanje , mislim, da di bilo malo previše za pisati. No ako si stvarno zaiteresiran da si napraviš neki biznis po tom pitanji , najbolje mbi bilo otići u jedan tečaj , npr. Algebra ili neki drugi ozbiljnoškolskitečaj seminar, to bi bilo idealno da se tome posvetiš i stekneš znanje, a ako to pitaš tek tak mislim da bi tada trebao malo bplje kopati po googleju

Oprosti na direktan odgovor.Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Web shop? pitanja

1. postoje u više trenutno aktualnih teh., Kvalitetna? Valjda jesu..

2. nemaš što prijavljivati, prodaju ionako knjižiš kroz aktualne 'tvrtka procedure', pa je svejedno gdje si prodao nešto

3. Ne znam što je 'obična web stranica', ali tu su baze podataka; useri, roba, računi, ..

4. više manje ništa, jer ćeš inoako koristiti neki od gotovih payment gatewaya, jer čisto sumnjam da ćeš razvijati svoj, a prilikom naplate takvim servisom ista se odvija s njihovih stranica, pa je sigurnost njihova briga

17 godina
neaktivan
Web shop? pitanja

vidiš da ti mali odvovor tek toliko nekaj kažu, ali opet ne kažu ništa, istraži i di na tečaj i eto ti vrhunskog znana..... ili ne??

0 0 hvala 0
17 godina
Web shop? pitanja

Skini si nekoliko web shop besplatnih aplikacija, isprobaj ih i procjeni koja ti najvise pase. Nije ti potrebno nikakvo znanje programiranja, ali trebas znati kako instalirati web aplikaciju na server. Preporucam i osnove HTMLa. 

Ako imas zakupljen linux/php hosting, najbolji web shop je Magento, a za Win platformu ih isto imas nekoliko besplatnih i kvalitetnih dostupnih na www.asp.net.

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SRLETRON kaže...

Čuj

Ovo su vrlo zanjimljiva pitanja i nije lako odgovoriti pisanjem, jer tada da bi se odgovorilo na sva ta pitanje , mislim, da di bilo malo previše za pisati. No ako si stvarno zaiteresiran da si napraviš neki biznis po tom pitanji , najbolje mbi bilo otići u jedan tečaj , npr. Algebra ili neki drugi ozbiljnoškolskitečaj seminar, to bi bilo idealno da se tome posvetiš i stekneš znanje, a ako to pitaš tek tak mislim da bi tada trebao malo bplje kopati po googleju

Oprosti na direktan odgovor.Cool

Nista takoav mi je odgovor i trebo xD

e da planiram neki biznis, sli jos uvjek je u povojima a i fali mi ljudi!

bed kaže...

1. postoje u više trenutno aktualnih teh., Kvalitetna? Valjda jesu..

2. nemaš što prijavljivati, prodaju ionako knjižiš kroz aktualne 'tvrtka procedure', pa je svejedno gdje si prodao nešto

3. Ne znam što je 'obična web stranica', ali tu su baze podataka; useri, roba, računi, ..

4. više manje ništa, jer ćeš inoako koristiti neki od gotovih payment gatewaya, jer čisto sumnjam da ćeš razvijati svoj, a prilikom naplate takvim servisom ista se odvija s njihovih stranica, pa je sigurnost njihova briga

jeli znas za koje gotovo rijesenje?

17 godina
Web shop? pitanja

Jel mi netko moze dati neko besplatno rijesenje za web shop, ili neki tutorijal kako ga napravit??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Web shop? pitanja

Za php imas zen shop, postoji dosta prosirenja, ikakav edit je pakao, ako mislis placat karticama moras sklopit ugovor sa bankom (jedino pbz ima sve kartice jer ostale firme ne drze american express) odnosno sa webpay gatewayem (webtech od PBZ.-a).

I'm going woo woo

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Web shop? pitanja

Otkad nisam postao u ovom podforumu. Evo ih 11, pa vidi, šta ti odgovara.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 1
17 godina
Web shop? pitanja

Jel ima netko iskustav u radu sa web shop-om???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Web shop? pitanja

Ok web shop dodje 20 do 25k kuna ako se ne varam, generano dobar praviti novi i kupiti cijenovno dođu isto. Naravno klijentu se uvijek može ponuditi poluproizvod. Mada jednom kada ga napraviš kako treba, možeš ga reciklirati koliko hočeš što je velika prednost, pa ako ćeš ih imati s vremenom više ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 13:03 (Gajotres).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Jel ima netko iskustav u radu sa web shop-om???

Nisi spomenuo u temi radi li se o PHP-u i MySQL-u, ali ako da, onda imam ja.

17 godina
Web shop? pitanja

Kao sto rekoh, zen cart je besplatan, ima milijune modula, ipak treba imati odredjeno znanje iz PHP-a za eventualne modifikacije. Takodjer postoji n templejta, a uz odredjeno znanje CSS-a moguce je i to modificirati.

I'm going woo woo

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice