http://www.lunarpages.com/ dali neko nesto zna o ovom web hostingu :mogu se logirati na njemu ali sta mogu tamo raditi neznam:molim da mi neko pomogne ako je neko radio sa njime
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hmm... A da možda razmisliš o domaćem web hostingu?
Bar danas ima jako puno domaćih i povoljnih web hostinga.
druze ja mislim da je tu zakuplen prostor i da se tu mogu otvarati domeni:ima control panel u njemu ali kako mi prijatelj kaze da treba raditi sa php i asp i se ubacuju sa ftp ali on se nerazume bas o tome
trebaš napraviti stranicu u nekom programu (Dreamweaver, FrontPage, NwtObjects Fusion) i onda te datoteke koje napraviš (index.html i ostalo) FTP-om prebaciš na server.
evo kako to napraviti:
1. skini neki ftp program (osobno koristim CoreFTPlite)
2. instaliraj ga pa pokreni
3. upiši ime domene ili IP servera
4. upiši korisničko ime i password dobiven od hostinga te se ulogiraj
5. prebaci datoteke
6. zatvori program
to bi bilo to...
trebaš napraviti stranicu u nekom programu (Dreamweaver, FrontPage, NwtObjects Fusion) i onda te datoteke koje napraviš (index.html i ostalo) FTP-om prebaciš na server.
evo kako to napraviti:
5. prebaci datoteke
6. zatvori program
to bi bilo to...
u mape
public_html ili www
public_html ili www
U public_html...
public_html ili www
U public_html...
isto je jer je www samo precac za public_html
evo kako to napraviti:
5. prebaci datoteke
6. zatvori program
to bi bilo to...
ne bi mogao ja to uraditi trebace mi puno pomoci nego gde da nagjem gotov forum gde bi mogao uploadovati veci broj fotosa a da bi ga mogao registrirati na COM preko ovog webhosta lunarpages
da ne bude taj forum sa ukoza jer imam lose iskustvo sa njim.
http://www.forums-free.com/hr/ ovako nesto mi se svigja samo rekli su mi da ga nemogu registrovati na com .
pa kako to ide moze li me neko pouciti?
evo kako to napraviti:
5. prebaci datoteke
6. zatvori program
to bi bilo to...
ne bi mogao ja to uraditi trebace mi puno pomoci nego gde da nagjem gotov forum gde bi mogao uploadovati veci broj fotosa a da bi ga mogao registrirati na COM preko ovog webhosta lunarpages
da ne bude taj forum sa ukoza jer imam lose iskustvo sa njim.
http://www.forums-free.com/hr/ ovako nesto mi se svigja samo rekli su mi da ga nemogu registrovati na com .
pa kako to ide moze li me neko pouciti?
ako imas dodaj me na MSN i sve ti objasnim
xxtoni_@hotmail.com
VELIKO HVALA XXTONI-ju za veliku pomoc
stranica je registrovana ubacena tema sad bi zamolio za pomoc preko msn-a za malo sregjivanje foruma ,ako neko ima iskustva sa smf molio bih za pomoc. gurovski@hotmail.com