Zanima me da li netko ima sličan problem i da li je čuo za to te što bi moglo biti uzrok tom eventualnom problemu.
Ne znam da li je to vezano za avalon server ili nešto drugo ali to mi se počelo pojavljivati zadnjih par mijeseci i ne događa se nigdje drugdje na internetu nego samo na mojim stranicama koji su na avalon serveru. Pošto je neuobičajen problem htio bi vidjeti da li je netko imao nešto slično, da ne napadam host bezveze. Iako ono tvrde da to nema veze sa njima i da je nemoguće da je zbog servera ali pošto taj problem imam samo na mojim stranicama a ne nigdje drugdje mislim da je ipak na neki način povezano sa serverom.
kratki opis problema, surfanje po mom situ je vrlo brzo, mail (horde) site (joomla), forum (ipb) ... sve ide brzo i solidno... sve dok ne trebam nesto postati, npr mail se učita automatski, napišem odgovor i kada ga pošaljem bome mu treba dosta vremena da ode , par do desetak sekundi da se pošalje (danas je to nazalost previse gubitka vremena) , ista situacija na forumu, otvaranje tema, pregled ... sve super i vrlo brzo .. sve dok ne želim napisati odgovor i kliknem post/pošalji ... opet do desetak sekundi čekanja dok se ne pošalje a to na forumu definitivno nije ok jer i bez toga je tesko danas držati forum.
pošto mi se dogada na razlicitim softverima /horde mail, joomla site, ipb forum i redovno su održavani ne bi rekao da je problem u njima, da je neka greska u joomli ili slicno ne bi mail onda stekao?? takoder sve radi super osim postanja koje je strahovito sporo
ne vjerujem da je moj pc, svakodnevno objavljujem tekstove na raznim stranicama i sve bez problema, kliknem objavi/post i ode u sekundi, takoder koristim yahoo mail i tamo isto ode mail odmah, jedino na svom poslovnom mailu koji je lociran na avalon serveru
ne znam sto bi to moglo biti i barem meni je čudan problem ,da surfanje i pregled ide brzo a postanje nikako, takoder site imam preko 10 godina koji je bio na raznim serverima i ovo mi se prvi put dogada, kako sam rekao sve je počelo prije nekih par mijeseci
ako netko zna u čemu bi mogao biti problem bio bih zahvalan na pomoći