Vlasnistvo domene

poruka: 25
|
čitano: 2.691
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Vlasnistvo domene

Naime imam jednu stranicu koju uredujem,domenu i hosting sam zakupio od poznanika,ali kako se sad ne razumijem u taj dio bas,zelim da ta domena bude moja,znaci da glasi na mene,sad me zanima kako ja mogu to znati da li je domena na meni i da li je on moze nekome drugom prodati,kako se zastiti da ne dode do toga?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Vlasnistvo domene

Komentar izbrisan!

S poštovanjem, jsp_knzvc
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 19:28 (jsp_knzvc).
14 godina
neaktivan

http://whois.sc/imedomene.tld

Ako nema ukljucen whois privacy, moze vidjeti vlasnika.

13 godina
neaktivan

provjerio sam i na meni je domena,ali mene zanima da li sad on to vlasnistvo moze promjeniti ako zeli?

14 godina
protjeran

Kometar izbrisan!

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 19:28 (jsp_knzvc).
13 godina
neaktivan

kako to da tvoje e-mail adrese nema na carnetovoj stranici ili je ja mozda ne mogu naci?

16 godina
Vlasnistvo domene

Za .hr domenu možeš provjeriti na https://registrar.carnet.hr/enduser/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jsp_knzvc kaže...

Nažalost, ta web adresa je kriva. Ja znam jer radim u CARNet-a. A ta web adresa je vlasništvo iz Sjeverne Amerike i ona često stavlja virus te prati sve o korisniku. Ako si sajt radio u HRV ili glasi na tvoje ime moraš se obratiti CARNETU na ovaj mail jer drugi mailovi nisu za DOMENE ! Mail je : carnet.domene@gmail.com i traži mene . Ja sam AGENT u CARNet call & mail help, tj. podrška. TU MOZETE SVE INFORMACIJE DOBIT. Samo napises domenu i reci da si pričao s agentom : TobiasZ . Ime mi je : Tobias, a prezime Z******* ! :]

-----

SVE INFORMACIJE O DOMENAMA NA JEDMOM MJESTU.

P.S. Sad neradim pa ce mi kolege to vidjeti ! 

Koja adresa je kriva?  Ako ti radis u Carnetu, jao se nama; nije ni cudo da nam je root dns za com.hr domene bio off 2 dana :D

17 godina
Vlasnistvo domene

Radio on u Carnetu ili ne, svakako jao nama sa Carnetom :)

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vlasnistvo domene

Tko upravlja računom na kojem je domena hostana? Ako nisi vlasnik računa, onda zatraži transfer domene. Cijena transfera varira ovisno o servisu, ako je na istom (npr. enom<->enom), kod većine se ne plaća ništa, a ako se transfer ide na neki treći registrar, obično platiš cijenu 1-godišnjeg zakupa TLD-a. Ili preuzmi taj postojeći račun ako je moguće, ne znam o kakvoj je konkretno situaciji riječ.

In any moment of decision, the best thing you can do is the right thing, the next best thing is the wrong thing, and the worst thing you can do is nothing. —Roosevelt
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Komentar izbrisan!

S poštovanjem, jsp_knzvc
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 19:26 (jsp_knzvc).
14 godina
protjeran

Komentar izbrisan!

S poštovanjem, jsp_knzvc
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 19:26 (jsp_knzvc).
17 godina
Vlasnistvo domene

Nego josipe knezevicu, zasto se oni tvoji kolege iz revizije ne javljaju na telefon??

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

tnakir, pa zar neznas da im je radno vrijeme do 15h :D od 14:55  :D

17 godina
Alesandro kaže...

tnakir, pa zar neznas da im je radno vrijeme do 15h :D od 14:55  :D

Zvao sam i kroz tih 5 minuta. Nisu se javljali.

15 godina
jsp_knzvc kaže...

Nažalost, ta web adresa je kriva. Ja znam jer radim u CARNet-a. A ta web adresa je vlasništvo iz Sjeverne Amerike i ona često stavlja virus te prati sve o korisniku. Ako si sajt radio u HRV ili glasi na tvoje ime moraš se obratiti CARNETU na ovaj mail jer drugi mailovi nisu za DOMENE ! Mail je : carnet.domene@gmail.com i traži mene . Ja sam AGENT u CARNet call & mail help, tj. podrška. TU MOZETE SVE INFORMACIJE DOBIT. Samo napises domenu i reci da si pričao s agentom : TobiasZ . Ime mi je : Tobias, a prezime Z******* ! :]

-----

SVE INFORMACIJE O DOMENAMA NA JEDMOM MJESTU.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
jsp_knzvc kaže...

radiš u karnetu a imas google mail?

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Upravo sam i ja to pomislio.

15 godina
Arxi kaže...
Kewin kaže...

Upravo sam i ja to pomislio.

Nije li očito da dečko laže?

@Josip - ajde, ajde..nije ti dobro lagati. Djed Božičnjak takvima ne donosi poklone...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...
jsp_knzvc kaže...

pa mozda na crno rjesava domene :) ahahaha

17 godina
Vlasnistvo domene

Alesandro ugazija si na gouno. Muhe ti se skupljaju na avatar :P

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znaci, proba si je maknit prstom? :D

14 godina
neaktivan
josip1986 kaže...

provjerio sam i na meni je domena,ali mene zanima da li sad on to vlasnistvo moze promjeniti ako zeli?

Moze, ako ima pristup accountu na registraru gdje je domena zakupljena. Zatrazi ga podatke i promjeni password ili zatrazi premjestaj (transfer-out) domene na registrar po tvome izboru. Hosting i sadrzaj stranice nemaju veze sa time.

17 godina
Alesandro kaže...

Tjerao sam ju kursorom, nije htjela poletit ;P

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Alesandro kaže...

Tjerao sam ju kursorom, nije htjela poletit ;P

nemoj ju samo zgnječit da vidis koja fleka :)

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice