Više verzija explorera na jednom accountu

poruka: 10
|
čitano: 1.092
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

zanima me kako instalirati više verzija explorera na jednom računalu da ih je moguće nezavisno pokretati?

znači, da imam ie 6,7,8,9

tako i chrome, safari, operu, firefox...

hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Više verzija explorera na jednom accountu

Fulio si podforum.

Ma ne možeš imati dvije inkarnacije IE - a istovremeno.

Ali pogledaj malo ovdje:
http://tredosoft.com/Multiple_IE

14 godina
neaktivan

Možeš no imaš opciju u IE9 da se ponaša ko neka od predhodnih verzija. No ako ti baš treba svaki zasebno samo svaki instaliraj u zasebni folder IE6 u internetExplorer6 (folder), IE7 u internetExplorer7(folder) itd. il kako ih već oš nazvat. Bitno je da nejdeš expresnim putem več kad te bude tražio u instaloaciji koji folder da mu ga ti ručno odrediš. Isti postupak ako će ti trebati i drugi browseri i sl.

15 godina

nisam fulao podforum, različiti preglednici trebaju mi da testiram funkcionalnost i prikaz izrađene stranice. 

ubi me chrome i ie9 jer neće loadati google font. loadaju ali samo i jedino slovo š prikazuju u istom fontu ali u boldu. bez veze.

hvala na idejama, ali različiti instalacijski folder ne prolazi. recimo, u windows 8 mi neće instalirati ie8 i niže sa porukom da nije podržan od os-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
all_or_nothing kaže...

nisam fulao podforum, različiti preglednici trebaju mi da testiram funkcionalnost i prikaz izrađene stranice.

ubi me chrome i ie9 jer neće loadati google font. loadaju ali samo i jedino slovo š prikazuju u istom fontu ali u boldu. bez veze.

hvala na idejama, ali različiti instalacijski folder ne prolazi. recimo, u windows 8 mi neće instalirati ie8 i niže sa porukom da nije podržan od os-a.

Jedno "grubo", ali efikasno rješenje je vritualne mašine za svaki IE. Imaš čak i na M$-ovim stranicama download gotovih virtualnih mašina (s tim da imaju neka ograničenja, pa ako radiš doma lakša varijanta je DIY mašina, a ovo je bolje za firmu) http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=11575

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
13 godina

Instaliraj virtualne mašine, ili pogledaj onaj link što sam ti dao, imal' išta zanimljivo?

15 godina

na žalost, nema ništa na onom linku, razvoj je prestao još 2006.

nadao sam se da postoji slično rješenje i za novije preglednike.

virtualne mašine bi mogle proći ali iskreno, nemam volje konfigurirati ih toliki broj.

17 godina

Noobovi program se zove IEtester:http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage i neizostavan je alat svakog patnika koji kuca css  :) Uz jRuler :)

Ako njega nemate instaliranog onda niste pr0!!!

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 20:23 (tnakir).

2 0 hvala 1
15 godina

to te ja pitam. {#}

sad ću da ga izmučim.

16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Noobovi program se zove IEtester:http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage  i neizostavan je alat svakog patnika koji kuca css   :) Uz jRuler :)

Ako njega nemate instaliranog onda niste pr0!!!

Been there, done that, disapointed!

Po mom iskustvu, program je prilično bugovit, ima velikih problema sa javascriptama (koje u ciljanoj verziji IE uredno rade), pa nije moguće testirati ponašanje skripta koje manipuliraju css-om, a nerijetko se program i ruši zbog javascripta. Događalo se i da se neki problem ne vidi, a na IE se vidi.

Konačna ocjena: koristan za brzinsku provjeru, ali pravi profesionalac se ne bi trebao na njega oslanjati u konačnoj provjeri ispravnosti prikaza i funkcioniranja web stranice.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice