Vaše mišljenje o stranici

poruka: 3
|
čitano: 679
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Vaše mišljenje o stranici

Molim misljenje o stranici koju radim za svoju buducu igraonu. Sve je jos otvoreno tako da ako netko ima dobar savjet rado cu ga prihvatiti. Inace sve je napravljeno u flashu, morate uzeti u obzir i da sam totalni pocetnik (tek 20 sati rada u flash programu SwishMax).

Zahvaljujem unaprijed.

Sector1000

P.S. Pozdrav ekipi. Nije me bilo dosta dugo :)

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 18:39 (ukay1000).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Vaše mišljenje o stranici
ukay1000 kaže...

Molim misljenje o stranici koju radim za svoju buducu igraonu. Sve je jos otvoreno tako da ako netko ima dobar savjet rado cu ga prihvatiti. Inace sve je napravljeno u flashu, morate uzeti u obzir i da sam totalni pocetnik (tek 20 sati rada u flash programu SwishMax).

Zahvaljujem unaprijed.

Sector1000

P.S. Pozdrav ekipi. Nije me bilo dosta dugo :)

ima ati nema nvidija loše popuni to previše crvenog i crnog tona vodi računa da to napreže oči

I Jadantisi
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 19:22 (giga).
17 godina
RE: Vaše mišljenje o stranici
giga kaže...

ima ati nema nvidija loše popuni to previše crvenog i crnog tona vodi računa da to napreže oči

Popunit cu uskoro (jos je testna faza). Nego, ne razumijem ovo sa Ati i "nvidija" i naprezanjem ociju.Kontrast je tu i cita se lagano, textovi ce biti kratki. Mislim da si krivo razumio, H-ware iliti hardware koji ce biti u kucistu (i periferija) tako da nema smisla da pise nVidia ako je nigdje nece biti Namigiva.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice