Trebam pomoć kod izrade stranice, molim!

poruka: 6
|
čitano: 2.012
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Znam da ima još tema na ovu foru, ali meni se ne da tražiti jer mi je hitno...

Da pređem na stvar, u školi imam projekt u kojem sam ja dobila dužnost napraviti web stranicu. I tek su mi danas dali sav potreban materijal i rekli mi da imam rok do ovog (!) četvrtka. Pošto sam tek početnica u HTML-u, a čak i da sam ekspert ne bih stigla to sve napraviti do četvrtka, odlučila sam koristiti program s vizualnim sučeljem. Imam nekog prijašnjeg iskustva sa Yahoo sitebuilderom pa sam uzela njega. Ali brzo sam odustala - sredim dizajn, krenem pisati, ali program se stalno ruši i blokira. Gubim živce... Ima li neki program poput YSB-a da se lako može koristiti? Probala sam Dreamweaver CS6, ali ne snalazim se xD

Don't mess with the ultimate life form!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 0:03 (ParadoxalMindElla1).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Trebam pomoć kod izrade stranice, molim!
Pokušaj sa Weebly ili Yola
Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
neaktivan

Dreamwever je jedino što ti treba. Prvo kreiraj projekt ako je čisti HTML samo sljedi upute za Basic. To će kreirati folder u kojem će živiti tvoja stranica kao da je na serveru i unutar njega gradiš strukturu i resurse samog sajta.

Ostalo je kodiranje samog HTML-a, CSS i Javascripta u code view ili rada u samom Design view na istim stvarima vizulano bez uporabe koda ili rada sa prikazom u relnom vremenu. Pod window si povuci dodatne panele ako ti trebaju ili pogledaj razna okružja (esential, clasic, designe, coder) ja se najbolje snalazim u clasik okružju jer sam naviko na njega i ovo esential me jako zbunjuje. Mislim da je odokativno u gornjem više na desno uglu.

kroz te panele upravljaš raznim aspektima web dizajna od izrade formi, upravljanje i pisanje CSS eksternim datotekam, so jednostavnijih javascript naredbi.

Property ili traka na dnu ti kratak popis informacija na čemu radiš kje putem njega možeš direktno raditi.

Prvo se upoznaj sa time vrlo je intuativno malo klikći i gledaj šta se dešava također pogledaj na Youtubu par videa kako se koristi dreamweverom nije bitno kako se kodira sajt več kako ga ćovjek koristi. To ti je nekih možda 15 min vremena.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 10:40 (NoorMomento).
12 godina
neaktivan

Dovoljan ti je notepad++ 

ako je samo html i css mogu ti ja napraviti za 200 kuna

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 11:31 (kresok).
16 godina
neaktivan

cuj njega za 200 kn, ja cu ti besplatno pomoci, ako treba i napraviti

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 15:27 (maryoll).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pokušaj sa Artesteer

https://twitter.com/TarikNC

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice