Pozdrav,
Ovako treba mi pomoć u jednoj web stranici koju radim, znači radi se o tome da kada netko utipka adresu (url) da se otvori stranica na kojoj će biti jedan logo koji služi kao gumb za ulaz.... sad ja sam tu stranicu napravio u html-u i css-u problem je kada je idem postaviti na server što koristim wordpress i jedan template koji sam prillagodio za tu namjenu i taj template već ima index.php datoteku... i ako ja sada stavim ovu svoju ulaznu stranicu index.html u root direktorij možete prodpostavit šta se događa.... pa sam pokušao da izmjenim naziv index.php datoteke u index2.php, tada kada se u url upiše adresa stranice se, dobije se dobra uvodna stranica i kada se klikne na logo otvori se prava stranica kako sam i želio ali problem je što linkovi u izbornicima tada ne rade kako treba vode me na početnu uvodnu stranicu index.html umjesto da vode do određene stranice na koje su i namjenjeni..... sad ne znam da li je potrebno nešto u samom wordpresu mijenjati ili kako postavit datoteke u root direktoriju?