Treba mi pomoć programera

poruka: 5
|
čitano: 957
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Pozdrav,

Ovako treba mi pomoć u jednoj web stranici koju radim, znači radi se o tome da kada netko utipka adresu (url) da se otvori stranica na kojoj će biti jedan logo koji služi kao gumb za ulaz.... sad ja sam tu stranicu napravio u html-u i css-u problem je kada je idem postaviti na server što koristim wordpress i jedan template koji sam prillagodio za tu namjenu i taj template već ima index.php datoteku... i ako ja sada stavim ovu svoju ulaznu stranicu index.html u root direktorij možete prodpostavit šta se događa.... pa sam pokušao da izmjenim naziv index.php datoteke u index2.php, tada kada se u url upiše adresa stranice se, dobije se dobra uvodna stranica i kada se klikne na logo otvori se prava stranica kako sam i želio ali problem je što linkovi u izbornicima tada ne rade kako treba  vode me na početnu uvodnu stranicu index.html umjesto da vode do određene stranice na koje su i namjenjeni..... sad ne znam da li je potrebno nešto u samom wordpresu mijenjati ili kako postavit datoteke u root direktoriju?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Treba mi pomoć programera

Šta nema nikoga tko bi znao nešto o ovome???

17 godina
neaktivan

Nisam ekspert u Wordpressu ali mogu ti reci sto da potrazis.

Moja ideja bi bila potraziti kako su rijesene sesije u Wordpressu. Njih bi koristio tako da kada korisnik otvori tvoj web u browseru prvo provjeris da li je sesija valjana.

Ukoliko sesija nije valjana napravio bi redirect na stranicu za ulaz (tvoja stranica sa logom).

Ukoliko je sesija valjana napravis nesto drugo, ako hoces mozes opet napraviti redirect na stranicu za ulaz.

Kazem nisam bas Wordpress expert ali ovo bi trebalo raditi.

Malo sam proguglao i vidim da postoji puno tema o Static Front Pageu za Wordpress, to je ono sto tebi treba.

Baci oko na ovaj link.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ma jeste da ...... ali stvar je kada koristim static page preko wordpressa  ostane mi header i izbornik....  ja želim da imam zasebnu stranicu koju sam napravio izvan wordpressa da mi bude početna... sad redirekcija je neophodna samo da mi netko objasni detalje oko postavljanja datoteka  na server jer u root direktoriju ne mogu imati 2 index datoteke

14 godina
neaktivan

1 . uploadaj index.html file

2. u njemu podesi se slika u index.html fileu vodi na index.php file

3. Pod default documents podesi da je index.html file iznad index.php filea . Ako neznas to podesiti. Kontaktiraj hostera. 

4. Provjeri da li ti sve radi kako treba. 

5. Ako ne radi, provjeri da li imas koje ruleove u .htaccess fileu

6. Skonfaj Wordpress tako da u svim linkovima otvaras www.domena.tld/index.php?itd...

http://www.winblogs.net
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice