Traze/i se programeri/er

poruka: 14
|
čitano: 2.451
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Traze/i se programeri/er

Dakle. Pokrenuo sam Rpg-Cro site i forum. Zasada se nalazimo na free domeni i hostu (freehostia.com). Forum je pri kraju, a site jos u izradi. Problem je sljedeci. Trebamo programera. Za dizajn imam zamisao, ali napraviti cu kada se nadje programer. Znaci, dobrovoljno (necu vam platiti Smijeh), treba napraviti CMS za site, register za korisnike, te odobravanje tutorijala. Ima li dobrovoljaca?

Link necu postati, da nebi ispalo reklamiranje. Ako neki mod kaze da smijem, staviti cu link Cool. Pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2008 18:50 (zEr0).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Traze/i se programeri/er

i bolje da nisi metnu meni dali zuti kartoncek radi foruma.kaj bus bas mislio radit programiranjem igru ili nekom makeru?

ili mislis samo za tutove?

javi mi se na msn ak oces da popricamo u vezi s programiranjem izradom igra i to mozda se dogovorimoSmijeh

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2008 21:01 (UBIZEC cORPORATION).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Traze/i se programeri/er

Ah... Krivo ste shvatili. Ne radi se o RPG kompjuterskoj igri, nego o Role-Playing Game (to je igra rijeci). Treba isprogramirati site, tj. napraviti CMS. Znaci web programiranje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Traze/i se programeri/er
zEr0 kaže...

Ah... Krivo ste shvatili. Ne radi se o RPG kompjuterskoj igri, nego o Role-Playing Game (to je igra rijeci). Treba isprogramirati site, tj. napraviti CMS. Znaci web programiranje.

Role-Playing Game pa to ti je rpg naziv za vrstu igre ili skraceno RPG ,btw ti na sajtu mislis stavljatutoriale za?

17 godina
neaktivan

joj kako ne razumete coveka...covek hoce da otvori sajt za NESTO(nije vazno sta sad) i treba mu neko ko ce mu za 0 KUNA uraditi CMS ....

e sad meni nije jasno ko bi uradio CMS(iole dobar) za 0 kuna... :) ja ne bi ni razmisljao o tome za te novce...

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
Traze/i se programeri/er

mozda se nade neko ali sumnjam meni nisu htjeli pomoc  slozit sastavak na švabskom od 80 rijeci tak da sumnjam za ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Traze/i se programeri/er

Joomla, samo je podsisas, skines ono sto ti ne treba i gotovo.

Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Traze/i se programeri/er

Joomla se tesko moze implementirati u nesto konkretno... uvik imas ono "mozes koristit onaj plugin ali neces moci..."

Doduse mozes sam nesto izprogramirat al to mu nebih preporucio...

A to programiranje za 0 kn... pitaj u caritasa ili u nekoj komuni imaju li kojeg dobrovoljca, drugdje ga neces naci...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Traze/i se programeri/er

Mislim da ispod 1500-2000 kn nećeš dobiti ono što želiš. Puno je tu posla da bi ti netko napravio besplatno. Uostalom, tko bi tebi radio besplatno kad u isto vrijeme može zaraditi na nekom drugom projektu.

Dakle, budi spreman investirati u site, pa će ti se možda i višestruko vratiti investicija.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Traze/i se programeri/er

Koliko sam ja skuzio on trazi nesto kao travian ili ogame...

Ako ces ti to napravit za 2000 kn onda cu te ja zaposlit da kodiras umisto mene, dat cu ti 2000 kuna, ja cu pit kavu i zaradjivat :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina

Ako ces ti to napravit za 2000 kn onda cu te ja zaposlit da kodiras umisto mene, dat cu ti 2000 kuna, ja cu pit kavu i zaradjivat :)

he he, moje rijeci...

zanimljivo bi bilo takvo nesto napraviti, ali ne za 2k kuna i ne za jednog programera :)

17 godina
neaktivan
Traze/i se programeri/er

Čovjek je rekao da treba CMS/registracija/odobravanje tutoriala. Kao freelancer bi realna cijena bila oko 1500-2000kn. To što ti Tomislave radiš u firmi i pod imenom firme uzimaš puno više za isti posao, ne znači da ja kao freelancer mogu raditi isto.

Dakle, sa stajališta freelancera mislim da je ovo optimalna cijena za taj posao. Naravno, sve ovisi o količini vremena uloženog u izradu projekta.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Dakle, sa stajališta freelancera mislim da je ovo optimalna cijena za taj posao. Naravno, sve ovisi o količini vremena uloženog u izradu projekta.

E, pa kao freelancer freelanceru govorim ti da si u krivu.
Osobno sam u stanju instalaciju joomle i izradu prijedloga naplatiti 2000kn, svaki daljni korak (promjena boje, instaliranje novih modula, izrada modula) cu naplatiti puno-puno vise.
Ako se zadrzim na html-u i desetak staticnih stranica (bez optimizacije) mozda bih uzeo 2000kn, ali sve ostalo bih i ja naplatio puno vise.

Danas ima jako puno 'djece' koji misle da se mogu bavit poslom web dizajnera/programera (famozni all-in-one wunder-kid's) ali pokleknu na prvom poslu kojeg su naravno pogodili za 1000kn.

I da, ako postoji mogucnost da stvari krenu naopako, iskustvo me podučilo da ce uvjek krenuti naopako, tako da je uvjek bolje ugovoriti malo vecu cifru.
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2008 12:05 (pixelatem).
17 godina
Traze/i se programeri/er

Do sada stranice koje sam radio...

Dva tjedna posla implementacije u CMS naplatim 10-ak tisuca kuna, razvoj kompletnog CMS-a i CRM-a za firmu, dakle da pase BAS njihovim potrebama (agencije za nekretnine, turisticke agencije) ne uzimam ispod 15 - 20 000 kn...

Apartmane bez ikakvog programiranja naplacujem 1000 kn...

To pricam privatno.

A sta se tice firme sve ovo pomnozi sa 3 - 5x

Dobro je netko gore spomenuo, danas ima previse freelancera koji stranice naplate 500 - 1000 kn, naprave los i polovican posao, i nakon par mjeseci takav klijent dodje i obrati se profesionalcu koji mu to odradi kako treba, ali i naplati kako treba...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice