Tebam pomoć web dizajn

poruka: 7
|
čitano: 1.724
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Tebam pomoć web dizajn

Što da radim?????

Pojavila mi se neka uzdužna bijela crta kada sam dodala pozadinu u container. Sada to izgleda ružno i smeta mi, a još ju trebam predati kao seminarski rad.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Tebam pomoć web dizajn

Dobro, priznajem stavila sam pitanje u krivu rubriku... Što će reći da nisam baš chick with brains! {#}

Zato mi hiiiiiiiiiitno treba pomoć!

Jel stvarno nema nikog tko bi mi sad mogao dati neki prijedlog??

Evo prt scr...

Nisam ga mogla stavit u poruku. 

17 godina
moderator
Tebam pomoć web dizajn

Tema ti je prmještena u odgovarajući podforum.

Za avatar probaj koristiti png sliku (obrisano je smeće koje je ostalo nakon neuspjelog unosa).

Sliku koju se prilaže uz poruku smanji za svaki slučaj (možda je bila prevelikih dimenzija), a priložit se može na više načina - ako ti ne funkcionira ovo s "dovlačenjem" onda klikni na ikonu žutog foldera (desno na dnu poruke), pa tako izaberi sliku koju želiš priložiti.

...
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 18:34 (Miro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bez slike ili koda nemremo ti puno pomoć, najvjerovatnije je neka greška u CSS-u oko Background-image postavke.

13 godina
neaktivan
Tebam pomoć web dizajn

pozdrav svima...

prije svega novi sam kad je u pitanju web programiranje, znam ono najosnovnije i to sve u HTML.. malo sam nesto radio iz zabave i napravio neku stranicu, al otvara mi je samo u Google chrome, dok u ostalim Browser-ima ili nikako ne otvori ili otvori al skroz drukcija bude, raspored skroz drukciji..tj.katastrofa..pa moze li mi ko objasniti zasto mi se to desava??

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
hary_saks kaže...

pozdrav svima...

prije svega novi sam kad je u pitanju web programiranje, znam ono najosnovnije i to sve u HTML.. malo sam nesto radio iz zabave i napravio neku stranicu, al otvara mi je samo u Google chrome, dok u ostalim Browser-ima ili nikako ne otvori ili otvori al skroz drukcija bude, raspored skroz drukciji..tj.katastrofa..pa moze li mi ko objasniti zasto mi se to desava??

Google je foolproof web browser. Šalu na stranu. Očito da ne pišeš validan kod. Za preview preporučam Mozillu, onda IE pa sve ostale. Stranica iz zabave niti nemože dobro izgledati. Uglavnom priloži SS ovdje, i to od Chrome i drugog browsera. Ili uploadaj to negdje pa daj link.

P.S. Dobrodošao na forum {#}

14 godina
Tebam pomoć web dizajn

Tipična početnička greška... Kod nije validan, testiranje u jednom pregledniku etc.. Obavezno koristi CSS reset, a da bi si dodatno olakšao posao, uzmi 960 Grid System - 960.gs

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 10:26 (david7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice