Stand alone flash player

poruka: 3
|
čitano: 820
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Stand alone flash player

Pozdrav,

igram jednu online igricu koja se pokreće isključivo preko web browsera. S obzirom da svi web browseri imaju puno dodataka, igrica strašno lagga, i flash player doslovno guta radnu memoriju. Malo sam istraživao i došao na ideju da probam pokrenuti igricu u stand alone verziji flash player-a i na taj način zaobiđem web browsere, međutim moje znanje je dosta skromno na ovom području, pa me zanima jel ima koja dobra duša da mi objasni koje sve linkove moram učitat u flash player iz source coda od web stranice kako bi mogao pokrenuti igru?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Stand alone flash player
Hopin kaže...

Pozdrav,

igram jednu online igricu koja se pokreće isključivo preko web browsera. S obzirom da svi web browseri imaju puno dodataka, igrica strašno lagga, i flash player doslovno guta radnu memoriju. Malo sam istraživao i došao na ideju da probam pokrenuti igricu u stand alone verziji flash player-a i na taj način zaobiđem web browsere, međutim moje znanje je dosta skromno na ovom području, pa me zanima jel ima koja dobra duša da mi objasni koje sve linkove moram učitat u flash player iz source coda od web stranice kako bi mogao pokrenuti igru?

bilo bi najbolje da skineš igricu (.swf format) i onda ju samo učitš i to je to, ne treba ti internet

13 godina
neaktivan
Re: Stand alone flash player

to nije opcija,riječ je o mmorpg-u i potreban je internet, jer svaka moja akcija ima utjecaj na server igrice i mijenja parametre servera, radi se o igrici wartune.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice