Reseller ili klasični hosting

poruka: 6
|
čitano: 921
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovak jedno pitanje....

Trenutno koristim free hosting prek 000webhost i moram priznati da me ponekad živcira što je server nedostupan, preopterećen.

Na njemu imam nekoliko web stranica koje svako malo uređujem i održavam.

Zbog problema preopterećenosti i nedostupnosti sam planirao platiti hosting, jer se nadam da će mi se na taj način riješiti problem.

Zanima me da li da idem na varijantu reseller hostinga ili klasičnog hostinga i koja je tu najveća razlika??

Hvala na pomoći

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 18:09 (sportiva).

0 0 hvala 0
15 godina

Ovo i mene zanima... i još bi dodao, da li resellerski hosting ima korisničku podršku kao i shared?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa reseller hosting je kad vi kupite i prodajete dalje. Običan hosting je onaj koji kupite pa s njega hostate svoje stranice. Ako nećete prodavat onda nema razloga za reseller.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Reseller ili klasični hosting
nidjo123 kaže...

Pa reseller hosting je kad vi kupite i prodajete dalje. Običan hosting je onaj koji kupite pa s njega hostate svoje stranice. Ako nećete prodavat onda nema razloga za reseller.

Pa ako imaš svojih 5 stranica zar nije lakše i jeftinije uzeti reseller nego 5 hosting accounta?

15 godina
neaktivan

Većina hostova podržava hostanje više stranica s jednog hostinga. Samo pitajte prije kupnje. Vjerojatno će ti to oni napravit. Sve se može dogovorit Namigiva

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Reseller ili klasični hosting
nidjo123 kaže...

Većina hostova podržava hostanje više stranica s jednog hostinga. Samo pitajte prije kupnje. Vjerojatno će ti to oni napravit. Sve se može dogovorit Namigiva

To se zna, ali baze podataka znaju biti ograničene, a više stranica zahtijeva više baza podataka... a dodatne domene na jedm hosting paketu i nisu baš najpraktičnije rješenje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice