Problem sa velicinama stranica.

poruka: 11
|
čitano: 2.177
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Stavim u style css

height:auto;
min-height:550px;

I kod radi medutim on radi isto na svim stranicama sajta, ja bi htjeo da taj min height neradi na index (pocetnoji) nego iskljucivo na svim ostalim podstranicama.

znaci da index bude auto bez minimuma a sve ostale stranice sa minimumom.

i po mogucnosti da se prilagodava ekranima, jer se desava da ako je sadrzaji prekratak a ekran velik sajt dode do pola ekrana..

uzas.

primjer sa prekratkim sadrzajem primjer sa prekratkim sadrzajem
i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 10:20 (Escudo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A zašto jednostavno ne makneš taj height i pustiš da se stranica proteže po dužini sadržaja...?

www.balance-lifestyle.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa velicinama stranica.
Ivan M. kaže...

A zašto jednostavno ne makneš taj height i pustiš da se stranica proteže po dužini sadržaja...?

jer je na nekim stranicama sadrzaji 3 recenice a nekima 300 recenica, pa izgleda kao na slici. uzasno.

i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
17 godina

Takva stranica nece lijepo izgledati, budi doslijedan neka ti sve stranice budu iste. Idealna širina web stranice je 960 px, pokušaj koristiti ovo http://www.960.gs

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nix kaže...

Takva stranica nece lijepo izgledati, budi doslijedan neka ti sve stranice budu iste. Idealna širina web stranice je 960 px, pokušaj koristiti ovo http://www.960.gs

nije moji problem sirina nego visina, znam ja napraviti stranicu koja je sva ista ali to je malo teze kod stranica di se stavljaju vijesti.

jer de desava da jedna vijest ima 400 slova a neka druga 6000 slova, pa ili se desava kao na slici gore ili ostaju ogromne praznine.

17 godina

ah, ok. pokusaj nesto dodati na dno, npr kontakt obrazac koji ce se prikazivati na svim stranicama, poveznice, index clanaka..  pogledaj kako drugi rade

http://cssmania.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nix kaže...

ah, ok. pokusaj nesto dodati na dno, npr kontakt obrazac koji ce se prikazivati na svim stranicama, poveznice, index clanaka..  pogledaj kako drugi rade

http://cssmania.com/

ah mogu nesto dodati ali nije to to..

i sta je ova stranica? ja ne kuzim njezin smisao.

17 godina

Smisao te stranice da na njoj pokažeš svoje radove i usput potražiš inspiraciju. Ljudi se hvale svojim radovima, imas mogućnost da ocijenis i komentarises. Uglavnom na ovakvim stranicama se postavljaju određeni trendovi i standardi u web dizajnu. evo jos jedna meni omiljena  http://www.screenalicious.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa što jednostavno ne staviš jedan globalni wrapper div i njemu min-height:100% i onda prilagođavaš dizajn njemu??

______ : coder_ : _____ (potpis ovlaštene osobe)
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 19:03 (coder_).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Pa što jednostavno ne staviš jedan globalni wrapper div i njemu min-height:100% i onda prilagođavaš dizajn njemu??

jer se odredene stranice moraju raditi po zeljama kupaca, svoju stranicu (koju sam postavio za misljenja u drogoj temi) sam napravio po tom principu.

17 godina
neaktivan
Escudo kaže...
coder_ kaže...

jer se odredene stranice moraju raditi po zeljama kupaca, svoju stranicu (koju sam postavio za misljenja u drogoj temi) sam napravio po tom principu.

pa ako "klijent" ne želi 100% height na site-u, zašto ti onda imaš taj problem?? nije mi jasno. radiš na svoju ruku protiv želje klijenta. hmm...

______ : coder_ : _____ (potpis ovlaštene osobe)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice