Vec danima pokusavam instalirat wordpress na 000webhostu ali bezuspjesno. Fajlove dignem normlano preko ftp-a i pri instalaciji tocno unesem mysql podatke i kad nastavim instalaciju izbaci mi error koji sam ispod prilozi i tako svaki put. Probao sam sa drugog acc-a i opet isto a prije 2 mjeseca kada sam zadnji put dizao wp mogo sam sve bez problema. Googlao sam ali nista konkretno.
Problem sa instalacijom wordpressa na 000webhost
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.191
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Problem je u njihovom serveru, posalji njima ticket.
Ne preporučam 000webhost (koristio sam ga), trenutno koristim HostingIT.hr i uzmi 1. poslovni paket i pitaj da ti prebace cPanel account na Njemački server besplatno (meni jesu). Odličan hosting, support odgovara u roku od 15 minuta (max. 30 min. je bilo kada sam poslao ticket u 9 navečer). 140 kuna godišnje i 50kn godišnje za domenu.
Problem je u memory limitu u phpu, jebiga, besplatan hosting.
Ako hoćeš besplatni web hosting preporučujem ti HelioHost i 1FreeHosting.
Na HelioHostu su registracije otvorene od 9 ujutro po našem vremenu, a na 1FreeHostingu stalno.
Po meni je HelioHost ipak bolji jer na 1FreeHostingu, stranica svako malo pada.
Ako se hoćeš registrirati na HelioHost, registriraj se na server Stevie jer je on najstabilniji.
Ja koristim byethost.com i meni je super.. Mogu ti dati i tutorijale, ali vidim da znas. mislim da nemas potrebe, u slucaju da treba PM ;)