Pomoć oko Web Stranice

poruka: 7
|
čitano: 1.276
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoć :D

Želim napraviti svoju vlastitu web stranicu. tema stranice bi bila  svijet računara. eh sad najveći problem jeste dizajn. treba mi neki program u koji ne trebam unositi HTML i Css.   Pa ako ima neko ko zna neki program molim vas pomozite.

Za one koji ponude neki dobar program slijedi nagrada {#}  {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 20:00 (Edym).

0 0 hvala 0
17 godina
Pomoć oko Web Stranice

Nema takvog programa.  Kupi sebi temu za desetak dolara i rješio si problem.

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko Web Stranice

Aa zašto služi Wysiwing WebBuilder{#}

14 godina
neaktivan

Da napraviš dizajn za web stranicu. Stranicu kojoj je dizajn ravan dizajnu '98 godine, gdje ti niko neće ništa gledati na sajtu ili čak ni otvoriti link.

http://www.wysiwygwebbuilder.com/templates1.html

Ako te to zadovoljuje profesionalnim dizajnom 21. stoljeća, možeš skinuti tu neki template kao za PowerPoint.

Ili jednostavno otići na www.themeforest.net i kupiti dizajn (gotov) , spreman za implementaciju za nekoliko dolara (između 3-10 || VRIJEDI).

12 godina
neaktivan

zar iz ´98  {#}  dobro je našo sam na Wix-u. http://www.wix.com/website/templates  tu mi se čine dobre teme.   {#}

14 godina
neaktivan

Nemaju baš nekih elemenata, jednostavno urađene, mislim ako te to zadovoljava, slobodno.

Samo kažem da taj builder i nije neka stvar. Photoshop + Fireworks i Dreamweaver očevi web dizajna i programiranja :D

14 godina
Pomoć oko Web Stranice
Po meni je Dreamweaver i dobar i loš alat. Osobno preferiram Aptanu i Photoshop za dizajn
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice