Neki dan sam kupio domenu "com" (za sicu od novaca) na stranici netdomena.hr (tek kasnije sam shvatio da sam pogrijesio jer ima i boljih al dobro covjek uci dok je ziv) i u tom paketu sam dobio ovako: 100Mb prostora,FTP, PHP, PHP-Upload, Perl, Wap, Spam filter i nesto poput
" osobne konfiguracijske stranice" i program NetObjects Fusion 5 ali sam si nabavio 10-u i snjome radim..
-i sad ja napravim u tom programu sebi neku stranicu da vidim kako to funkcionira i naidem na zid tj. problem kad zelim to objaviti jer klikom na publish izbaci mi karticu na kojoj ja moram upisati ime servera itd stvari,evo dolje slika kako to izgleda.
Polja: username,pass,i URL (naravno svoju domenu) te podatke znam koje su mi iz podrske dali putem maila ali ovo dalje nezz -ime servera itd..a bisere na podrski na netdomea.hr kad im posaljem mail treba im 24 sata da mi odgovore pa mislim ono...
-sa username i pass se mogu ukljuciti na stanicu Login to Parallels Confixx gdje vidim svoj web prostor(Mb) ,naziv domene itd informacije.
-eto mislim da sam sve napisao a ako nisam recite i napisat cu.
-ja sam totalni amater u tome i nemam pojma o programiranju ali ucim se :) i molio bih vas sve koji imaju strpljenja samnom da mi pomognete da to skuzim i napravim nes korisno u svezi ovoga...ako sto nisam naveo recite da odmah izblebetam.
-i molim vas bez odgovora: odi u skolu pa nauci itd vrijedanja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eto laik JA shvatio i nadoh rijesenje a ono glasi da u onu tablicu na slici treba upisati sjedece podatke:
Server: www.ime svoje stranice.domena(.com,.hr,itd)
Directory: html
Username: svoj nick
Password: svoju lozinku
Live URL:www.ime svoje stranice.domena(.com,.hr itd)
i eto ja sad imam stranicu :)
Molim administratore lock ove teme.hvala