Pocetak projekta - recenzijska stranica

poruka: 1
|
čitano: 485
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pocetak projekta - recenzijska stranica

Posto sam dosao na ideju, da bi mogli poceti nekakav projekt, tj. web stranicu sa gaming recenzijama te hardware recenzijama, coverage LAN turnira te online gaming turnira.

Znaci jedno 3-4 ljudi, nista pretjerano, ja sam vec nasao neke organizatore turnira i slicno za parnerstvo, te sponzore.
Znam da takvih stranica ima vec gomila, ali zasto ne bi pokusali, pa cak da mozda otvorimo kao jedna takva stranica svoje servere za Call of Duty (2, 4, te Black Ops), Counter Strike, javni Teamspeak, napravimo svoje timove za navedene igre, te puno stvari.Naravno treba imati nekakvog znanja u izradi web stranica (iako nije problem uzeti niti gotovo rjesenje) ali svejedno je vrlo pozeljno.
Eh sad sto mnogi ljudi kazu - "Daj ti meni pare, ja cu s tobom radit!" - sto da vam kazem, niti ja ne dobivam nikakve "pare" ali opet zelim uciniti nesto korisno za gaming zajednicu te sve ostale "hardwerase" .
Kontaktirati me mozete putem:
Xfire:loldm8 (ovo je novonapravljeni xf, samo za svrhu kontakta, ukoliko ostvarimo suradnju naravno dobit cete moj pravi xfire)

E-Mail:MMatej19@gmail.com
Broj mobitela ipak ne ostavljam na forumu, zalim {#}

Eh i da, molio bih ostale forumase, nemojte pisati da je ovo glupost, da je bezveze, ovo-ono... Znate vec na sto mislim...
Naravno komentirajte svakako, ali nemojte flejmati i spamati bezveze molim vas
{#}

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice