Php pomoć

poruka: 13
|
čitano: 1.947
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Php pomoć

Jer zna tko kakav program za izradu php aplikacija bez znanja php koda kao što je dbQwikSite 5, i,ili, nešto slično.

http://www.lan-wars.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Php pomoć

Probaj CodeCharge Studio.

Link: http://www.yessoftware.com

17 godina
neaktivan

Ma dobar je

CodeCharge Studio, ali ga nemogu povezati sa svojom bazom podataka.

Imam instaliran wamp (verziju neznam, starija), al neće si privezat na bazu podataka.

Ako imaš savjet rado ću ga prihvatit.

http://www.lan-wars.com/
17 godina
Php pomoć

adobe / macromedia DW - mozes napraviti solidne php stranice

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni su najdraži ti programi koji naprave sve te stranice, a ti im samo kažeš u kojoj ih boji hoćeš. Onda svi ti programeri i ti glupani koji znaju te neke pehape jezike i te neke svašta nešto su glupi jer ne znaju za te super programe!

E!

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
moderator
Cro_ghost kaže...

Jer zna tko kakav program za izradu php aplikacija bez znanja php koda kao što je dbQwikSite 5, i,ili, nešto slično.

Jesi vidio TurboPHP? Steta sto je razvoj zaustavljen (jest, program je postao open-source, ali ga nitko ne razvija).
17 godina
neaktivan
Php pomoć

0 0 hvala 0
17 godina
Php pomoć

Probao sam sqlmaestro, phpgini i phpmaker5.

Od ova 3, niti jedan nije dovoljno fleksibilan, niti nudi jednostavno mjenjanje vec postojecih template.

Ako bih morao birati, uzeo bih phpmaker, samo zato sto ima najbolje gotove solucije, i ima super help fajl, sa dosta tutoriala.

Vjeruj mi neches nista postici s ovim, najbolje se namuciti prvi put, isplanirati, i napraviti modularne skripte, koje se mogu upotrebljavati bilo gdje. Varijable i funkcije su kljuc.

Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Php pomoć

Ti do it for me programi su cisti idiotizam...

Ako stvarno neznas programirat a treba ti dinamicki sajt onda si instaliraj joomloid neki ili nesto...

A ti code generatori... smjesno!

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Php pomoć

O bože...pa nije valjda da je PHP teško naučiti.

Takvi programi su teški kretenizam pošto generiraju kod koji nije optimiziran te u potpunosti ne radi baš ono što bi ti htio. Produkt je hrpa nesigurnog koda koja na kraju zna bit pogubna za servere na kojima se nalazi.

Moja preporuka je da ne budeš škrt i da daš to nekome tko zna PHP da ti napravi aplikaciju koja ti treba. Mislim da bi te izašlo nekoliko stotina kuna, ovisno o težini posla.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
coder_ kaže...

Takvi programi su teški kretenizam pošto generiraju kod koji nije optimiziran te u potpunosti ne radi baš ono što bi ti htio. Produkt je hrpa nesigurnog koda koja na kraju zna bit pogubna za servere na kojima se nalazi.

Moja preporuka je da ne budeš škrt i da daš to nekome tko zna PHP da ti napravi aplikaciju koja ti treba. Mislim da bi te izašlo nekoliko stotina kuna, ovisno o težini posla.

Nekoliko stotina kuna :) Da... Ja "Dobar dan" naplacujem dvjesto kuna...
I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
coder_ kaže...

Nekoliko stotina kuna :) Da... Ja "Dobar dan" naplacujem dvjesto kuna...
 DRugo je kad si freelancer, a drugo kad imaš ime firme iza sebe... :)
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
Php pomoć

Kad imas firmu koja ima ime "Dobar dan" je dvije TISUCE kuna he he...

Da ti ne kazem kako Gideon iz Splita naplacuje sajtove po par stotina tisuca kuna, a CMS im je smece, kod je uzasan, puno bugova, sajtovi ruzni, o SQL upitima da ne prican nasto to lici...

Ali imaju ime i to naplacuju...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice