PHP Poll

poruka: 4
|
čitano: 466
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PHP Poll

Bok, trebam neki CMS, Plugin ili skripte za izradu web ankete. 

Ono što mi je važno da anketa ima je:

1) Višestruko kreiranje pitanja sa višestrukim odgovorima, npr. 5 pitanja sa 5 odgovora

2) prije ispunjavanja ankete treba proć svojevrsnu autentifikaciju

3) zabraniti mogućost višestrukog ispunjavanja ankete.

http://www.norgems.com

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: PHP Poll

Ako želiš još nešto radit na stranici možda je bolje izabrati neki besplatan CMS i  vidjet plugin-e za njega. Npr. Wordpress ima puno plugin-a za pravljenje anketa, ali ako želiš imati stranicu samo za ankete onda ti nije potreban neki poseban CMS već se može napraviti sam od sebe.

Možeš koristiti i web aplikacije koje su napravljene upravo za ankete kao što su npr. SurveyMonkeys (besplatan je ograničen na 10 pitanja i 100 odgovora) ili možda KwikSurveys (neograničen broj pitanja i odgovora na besplatnom računu). Moguće da je dovoljno tako nešto pa ljude ili pošalješ na tu stranicu ili možda embedaš(copy/paste) kod u svoju stranicu.

Pogledaj malo sve solucije koje se nude jer možda upravo nađeš riješenje koje je besplatno i gotovo u nekoliko klikova a odgovora tvojim uvjetima. Istraži pa vidi.

Ako se odlučiš za zaseban i jednostavan CMS koji će poslužiti samo za web anketu javi pa ti pomognem preko nekog tutorijala.

15 godina
neaktivan
PHP Poll

Stranica mi je upogonjena wordpressom. 

PS.

Thanks za odgovor.

http://www.norgems.com

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: PHP Poll

Ako koristiš Wordpress, ima dosta pluginova za svakakve vrste sadržaja. Malo pretražujući pluginove naišao sam na YOP. Čini mi se dosta dobar plugin a i drži visoku ocjenu kod ovakvih pluginov-a. Instaliraj direktno iz wordpressa i vidi da li ti odgovara :)

www.lakotuts.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice