Pozdrav,
Kada hoću instalirati PHP-Fusion, piše mi ''Write permissions check passed'', što bi značilo da samo moram popuniti podatke o database i mogu krenuti u instalaciju (slika 1). No, kada popunim taj formular i kliknem na next, piše mi ''Unable to write to config, Please check write permissions and restart setup.'' (slika 2). Sada mene zanima, pošto se mučim već dan i pol oko te instalacije, jeli itko od vas imao takav problem ( znači piše mi write permissions passed, a korak dalje nije moguće upisivati u config.php). Da ne bude zabune, promijenio sam blank_config.php u config.php.
I još nešto. Hosting je besplatni ( dobio s domenom, samo što su mi uvalili reklame :( ) sa stranice luckyregister.com i jeli moguće da mi on pravi probleme.
Ako netko zna dobar hosting (free) da mi nabaci link, da ima otprilike min 300 mb prostora i mogućnost dodavanja moje domene, bandwith min 50 Gb mjesečno, i naravno mySQL.
Ako netko zna rješenje problema, molio bih da mi pomogne jer sam već pop*****, buljim u laptop više od 5 sati bez prestanka i mučim se s istom stvari.
edit: nije prihvatio slike