Novi host, dns cekanje, downtime = problem

poruka: 17
|
čitano: 1.732
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi host, dns cekanje, downtime...

Prije 3 dana sam preso na novi host, promijenio nameservere, stavio domene kao addon na novi host, prebacio bazu podataka i sve datoteke medutim sajt je vec 3 dana nedostupan na netu jer navodno dns-u treba par dana da promijeni lokaciju domene (stari host mi je rekao 24-48 sati, vec je proslo vise od 72)

i sad me zanima, kako onda kad ti host seli sajt nema nikakvog downtime?

i btw, sve sam napravio kako spada, host mi je provijerio i sigurno je da je sajt nedostupan zbog dns-a

Ljudi traže zlatnu pticu, ja nekoga s ožiljkom na licu, neku kao ja.. teško ranjena..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Novi host, dns cekanje, downtime...

ili pricekaj jos par sati ili piši službi za korisnike...

ja sam i sa besplatnim hostinzima cekao max 1-2 h a sa placenima bi trebalo biti još brže. tak, da, mozda da provejeriš kod službe za korisnike kod novog hosta u FAQ-uu - možda vec imaju objašnjenje

znam da zivim u svome svijetu,... ali tamo me svi razumiju...
16 godina
neaktivan

Nekuzis ti mene, aktiviran je meni hosting acc, nego domena nikako da se prebaci 

Ljudi traže zlatnu pticu, ja nekoga s ožiljkom na licu, neku kao ja.. teško ranjena..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Novi host, dns cekanje, downtime = problem
Escudo kaže...

Nekuzis ti mene, aktiviran je meni hosting acc, nego domena nikako da se prebaci 

ocito je neki record ostao u starom DNS-u...

16 godina
neaktivan
sasa kaže...
Escudo kaže...

ocito je neki record ostao u starom DNS-u...

i jel imas neki savijet kako to provijeriti/rijesiti

17 godina

Daj ime domene. Moze i na p.m.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
17 godina

@Escudo... jesi siguran da su ti na novom serveru ispravno podesili DNS-ove? ovo se uopce neda pingat.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam dali si sam zakupio domenu ili je ona mozda .hr.

Uglavnom ako imas negdje account tipa godaddy ili slicno, logiraj se te pogledaj na koje name servere pointa domena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Domena je eur.hr

Ovo sto on ima je poddomena te domene.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

@Escudo... jesi siguran da su ti na novom serveru ispravno podesili DNS-ove? ovo se uopce neda pingat.

Ja sam starom hostu rekao nek mi stavi domenu na nove nameservere i rekao je da ja napravio.. (jer ne selim domenu, samo ju preusmijeravam)

17 godina
Escudo kaže...
tnakir kaže...

Ja sam starom hostu rekao nek mi stavi domenu na nove nameservere i rekao je da ja napravio.. (jer ne selim domenu, samo ju preusmijeravam)

Da ali ako ti na novim serverima nisu podeseni A recordi onda ti domena nece raditi. Podesi na novom serveru dns recorde.

16 godina
neaktivan

Ili me oba hosta brutalno zajebavaju da su sve napraviti kako treba (infoit.hr i godaddy.com) ili neznam vise stvarno.. 

kupit cu novu domenu izravno kod novog hosta i mir, .eur.hr je ionako losa za seo

nego, kako da u wordpressu promijenim lokaciju stranice kad nemam pristup postavkama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma nek ide sve u pm, napravit cu novu stranicu izpocetka na novoj domeni i gotovo

ove tehnicke podrske te samo tretiraju ko idiota cim oni nesto useru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Escudo kaže...

ma nek ide sve u pm, napravit cu novu stranicu izpocetka na novoj domeni i gotovo

ove tehnicke podrske te samo tretiraju ko idiota cim oni nesto useru...

Escudo ukljuci vise P.M. Nemogu ti slat.

16 godina
neaktivan

evo proradilo je, znao sam da sam sve napravio kako spada prvi dan, trebalo je samo cekat cekat i cekat.. i 3 dana je stranica bila nedostupna, sramota.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Escudo kaže...

Ili me oba hosta brutalno zajebavaju da su sve napraviti kako treba (infoit.hr i godaddy.com) ili neznam vise stvarno.. 

kupit cu novu domenu izravno kod novog hosta i mir, .eur.hr je ionako losa za seo

nego, kako da u wordpressu promijenim lokaciju stranice kad nemam pristup postavkama?

Preko FTP-a. wp-config.php i wp-settings.php .... u FTP klijent umjesto domene upišeš IP adresu

Posjetite http://www.MojPortal.com.hr
17 godina
Escudo kaže...

evo proradilo je, znao sam da sam sve napravio kako spada prvi dan, trebalo je samo cekat cekat i cekat.. i 3 dana je stranica bila nedostupna, sramota.

3 dana je previse. DNSovi se resolvaju u max 24h. To te netko smuljao, neznam sa koje strane ali te smuljao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice