Nekoliko pitanja u vezi joomle

poruka: 4
|
čitano: 2.240
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Tek sam poceo raditi u Joomli pa bi mi trebala mala pomoć, a inace sam pocetnik u svim ovim stvarima...

1. Kako cu obrisati horizontalnu liniju (crtu) u članku (kada je dodam ne znam je izbrisati :) ), i kako bi joj mogao promijeniti boju u css-u, da nije crna, nego neke druge boje, ne znam pod kojim se kodom nalazi u css-u.

2. Kako ukloniti crtu ispod teksta koji je link, pobrisao sam u css-u svaki underline, sto se nalazio pod text-decoration i stavio none, ali mi se opet pojavljuje.

3. Prijavio sam se na byethost free hosting, pa me zanima koji je php i mysql posto mi jedan dodatak za joomlu nece da radi, a zahtjeva php 5.2.x ili veci i mysql 5 ili veći.

Unaprijed zahvaljujem! :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za specifikacije servera pogledaš pearl module ili nađi PHP Info i mora ti izbaciti verzije i šta se koristi na serveru.

Pod 1. ne kontam, a pod 2 ti je link crta, nađeš u CSS editoru link parametar i a:hover i ispod ima decoration: underline; , umjestno underline, stavi none i neće je biti :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nekoliko pitanja u vezi joomle

Hvala na odgovoru, ali mozes li mi jos malo pojasniti neke stvari!?

1. Mislio sam na onu liniju sto se moze staviti u clanak (Insert horizontal ruler), kako joj promijeniti boju u css-u (kao npr. sto si mi objasnjavao za link parametar - a:hover) koji je njezin kod?

2. Je li se to mijenja u CSS-u predloška (templatea)? Jer sam promijenio svaki underline u none u CSS-u predloška i opet mi se pokazuje na stranici!

3. Bi li mi mogao pojasniti laički gdje cu pogledati pearl module ili gdje da nađem php info?! Gledao sam na stranici byethosta, ali nisam uspio naći!

16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice