Bok ljudi.
Završio sam tečaj za web dizajn prije nekoliko godina i naravno debil nije bio uporan i zaboravio kolko tolko sve. U međuvremenu sam se dobro upoznao s Photoshopom. E sad, ova Joomla je čini mi se super stvar za naučiti kod održavanja web-a ali mi nije jasno točno ovo:
1. Da li se u Joomli mogu kreairati web stranice tako da mi recimo photoshop i dreamweaver nisu u tom slučaju potrebni za dizajn?
2. Ili koristim photoshop i dreamweaver za izradu pa tako dizajniranu stranicu implementiram u Joomlu za lakše održavanje? (ovo znam da može ali koliko je to stvarno praktično?)
3. Kako vi koristite Joomlu kad započinjete izrađivati novi web i koji je najpraktičniji način s tim da pokrećete novu stranicu od nule? s obzirom na 1 i 2 pitanje iznad..
Evo to je ono što me zanima, a znam da tu ima opakih majstora i očekujem pomoć na ova jednostavno glupa pitanja..
Znam da postoji i wordpress ali već sam si instalirao Joomlu lokalno na računalo, pa čačkam pomalo i tražim koji je najbolji način od početka do kraja izrade weba s Joomlom...