ovo je moja prva stranica koju sam napravila:
www.tiffany-atelier-viceban@net16.net (na free hostingu je i free domeni pa ima takvu čudnu ekstenziju)
priljepila sam linke jer mislim da ćete tako lakše shvatit ono što mene zapravo muči i nikako ne mogu dokučit u čemu je problem:
1. GOOGLE MAPS (u kontaktima) - ubacila sam google maps no nikako ne mogu skužit kako da napravim da mi pokaže onaj prozorčić gore sa adresom ...
2. MENU galerija radova - u modul menageru sam ga napravila kao MENU (kao i onaj TOP meni vodoravni), ali mi galeriju kao i sve vertikalne menije ne prikazuje kao MENU nego popis linkova... naime, radila sam template u artisteeru i tamo mi povlači postavke od blokova a ne postavke koje sam radila za vertikalni menu ... ja bi da mi se lista isto kao vertikalni (znači kao što mi se otvara za horizontalni top menu ... ) ... ne znam jeste li shvatili .....
3. VIDEO, MUZIKA ...znači svi formati tipa mp3, mp4, wav... i slično ... joomla mi ih ne čita, slike ubacim najnormalnije no ovo ostalo mi ne prepoznaje format .... skinula sam i plugin za video, no vjerojatno ja trebam negdje u postavkama podesit, nadopisat ili što već, no nemam pojma ni gdje ni što .... možda da mi netko iskopira i zaljepi postavke za video ?
hvala :)
(već dobivam polako taj živčani slom ... )