Zanima me vaša preporuka, za hosting koji je najpovoljniji, po vašem mišljenju. Znaći da li u Hrvatskoj i koji, ili neki Američki i koji. Treba mi za više domena. Znaći samo sa CMS-om. Znam za Bluehost i Hostgator.
Jeftiniji hosting sa CMS-om.
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.589
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hostgator ti je dosta kvalitetan za malu lovu, imaju dobre shared hostinge. Kad ti zatreba nesto jace, uzmi VPS kod neke druge firme.
Vidio sam da neke hrvatske firme isto nude hosting za 150-200 kuna godisnje, samo neznam da li nude cms. jer htio bih jeftinije proci za prvu ruku, pa ako krene neka zarada onda bih se prebacivao na neke jace firme koje nude hosting.
Hostgator ti je dosta kvalitetan za malu lovu, imaju dobre shared hostinge. Kad ti zatreba nesto jace, uzmi VPS kod neke druge firme.
Cuo sam da je Hostgator posto gori od kad su preselili svoj datacentar i da im ponekad znaju past neki serveri, al ne mogu to rec sa sigurnoscu jer sam to cito na internetu, ja sam na justhost-u i svima bi ih preporucio.
Koliko placas hosting i koliko domena mozes registrirati
Ja sam uzo Hosting kod xHostinga, instalirali su mi Wordpress besplatno, a poslje sam vidio da ima i u cPanelu postavljanje Wordpressa i još nekih drugih automatsko. Kod xhostinga sam vec oko 4 mjeseca bez ikakvih problema.
Link: Web Hosting - xHosting.HR
Sve preporuke
Vidio sam da neke hrvatske firme isto nude hosting za 150-200 kuna godisnje, samo neznam da li nude cms. jer htio bih jeftinije proci za prvu ruku, pa ako krene neka zarada onda bih se prebacivao na neke jace firme koje nude hosting.
Svi koji nude cpanel ili neki drugi management software ti isto tako nude instalaciju nekoliko cms sustava, od joomle, wordpressa itd. A ima još tu i e-commerce-a, skripti itd. Tako da bez brige. Za 150 kn možeš dobiti domenu i par stotina MB-a pohrane kod nas. Slično je i vani.
Ja imam Euronet hosting za 109 kuna godišnje sa svim boljim cmsovima.
Koliko placas hosting i koliko domena mozes registrirati
Placam ga nekih 60$ na godinu s time da ti daju prvu domenu besplatnu, i imas unlimited disk space & bandwidth, neograniceno Addon domena, Parked domena i Poddomena. Cpanel, 0-24 support, cloudflare i sve moguce install gluposti tipa wordpress. Mozes registrirat domena kolko te volja.