Jel mi netko može objasniti kako da napravim neku web stranicu,ali besplatno? i da ju stavim na internet..jel prekjo nekog programa ili ima neka stranica na internetu??
Izrada Web stranice
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.596
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo preporučam Ucoz.com. Ima dosta opcija i besplatno je
prvo naučiš HTML i CSS sa njima praviš statične web stranice,a ako želiš dinamičnije naučiš neki server side jezik kao što su PHP i ASP
ne petaljaj k1c0
svi mi znamo da za boljih izradu stranica treba znat html kod ,css i ostala s...
vidi da decko treba nesto jednostavno..ne petljaj..
ako mu bude trebo html otic ce na druge teme i o kojima je HTML objasnjen...
Jel mi netko može objasniti kako da napravim neku web stranicu,ali besplatno? i da ju stavim na internet..jel prekjo nekog programa ili ima neka stranica na internetu??
Dakle web stranicu se može napraviti u notepadu ali imaš neke free editore za HTML i CSS to su ti dva laka prezentaciska jezika koja se dadu naučiti u par dana...ali to ti je za malo napradnije stranice, ako misliš raditi stranice tipa portal onda uzmi CMS Joomilu onda ti je super laka ako ti treba link za joomila tutorial samo reci na PM i imaš od seebe-a video tutorial kako instalirat joomilu. Stranica se na internet publicitira putem FTP-a najjednostavniji ti je fileZilla.
razvan_rat@ nemoj odustat ako te zbune kodovi i tagovi to je sve pi*kin dim!
flyboy333@ dakle ti bi mi sugerirao neki free web builder pa da si trati vrjeme na nekim sr*njima...pa što će drugo nego učit HTML i CSS
PA NZM ja sta on traži kao mu treba nešto bolje što onda nije pitao ?
i ja trenutno ucim html i jako mi s_eban al slazem se s izjavom da je to pi... dim...hahaha
PA NZM ja sta on traži kao mu treba nešto bolje što onda nije pitao ?
i ja trenutno ucim html i jako mi s_eban al slazem se s izjavom da je to pi... dim...hahaha
čovik je nov i treba mu savjet.
ne petaljaj k1c0
svi mi znamo da za boljih izradu stranica treba znat html kod ,css i ostala s...
vidi da decko treba nesto jednostavno..ne petljaj..
ako mu bude trebo html otic ce na druge teme i o kojima je HTML objasnjen...
pitao je kako se rade web straince i ja sam mu lijepo odgovorio