Izgradnja web stranica bez programiranja

poruka: 3
|
čitano: 1.885
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen

Kako da napravim web stranicu bez programiranja a da bude barem nešto interaktivna? Trebala bi mi web stranica koja podržava survey opcije, opcije za plaćanje, komentare od korisnika, možda i forum, a da kada ju napravim mogu dodavat nove sadržaje, postove i slično... Postoji li neki novi program/servis koji to nudi bez da stavlja tu stranicu pod svoju domenu? Koristio sam Adobe Muse nešto ali nema previše opcija i kada se web stranica jednom napravi, treba se programirat da se nastavi daljnji rad na njom... By the way, pogledao sam i The Grid ali plaća se na mjesečnoj bazi... Treba mi neki alat koji mogu koristit na jednokratnoj bazi a da nije toliko skup...

Hvala!

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

wordpress

u tome sam ja napravio svoju, nije tesko samo treba malo guglat i kopat za nac dobre pluginove i skinove.

za sve imas plugin tako i za placanje, ja sam na svoju stavio placanje preko paypala i obicne kartice i slicno

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Re: Izgradnja web stranica bez programiranja
foobar333 kaže...

wordpress

u tome sam ja napravio svoju, nije tesko samo treba malo guglat i kopat za nac dobre pluginove i skinove.

za sve imas plugin tako i za placanje, ja sam na svoju stavio placanje preko paypala i obicne kartice i slicno

Ok, budem pogledao :)

D=mc2, Deinstein
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice