Iskustvo sa PHPRunner

poruka: 7
|
čitano: 1.988
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Iskustvo sa PHPRunner

Ima li netko nekakvog iskustva sa alatom PHPRunner?

Može se pogledati na http://www.xlinesoft.com/index.htm

Koliko sam čitao izgleda mi OK. Cijena nije problem.

Ako ima netko neki drugi prijedlog za razvoj PHP aplikacija može i to. Prednost su PHP WYSIWYG.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Iskustvo sa PHPRunner
kontinuz kaže...

Ima li netko nekakvog iskustva sa alatom PHPRunner?

Može se pogledati na http://www.xlinesoft.com/index.htm

Koliko sam čitao izgleda mi OK. Cijena nije problem.

Ako ima netko neki drugi prijedlog za razvoj PHP aplikacija može i to. Prednost su PHP WYSIWYG.

Hvala unaprijed.

Ja bi rekao da je to mana.

Za programirati PHP dovoljan ti je jedan od ovih besplatnih alata:

1. Aptana Studio 3
  2. Notepade ++
  3. Brackets

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
10 godina
neaktivan

Pogledat ću ovaj Aptana Studio 3, mada su to sve elementarni text editori koji mi nakon godina i godina programiranja u raznim jezicima više djeluju mazohistički i nedovoljno produktivni. Koliko vidim jedina im je prednost što su besplatni što mi i nije najvažniji razlog. U svakom slučaju hvala na savjetuč.

Znanje je otrov koji u velikim količinama liječi, a u malim ubija.
17 godina
Iskustvo sa PHPRunner

Zanimljivo, ja ne mogu zamisliti istinsku produktivnost sa WYSIWYG alatom, a vjerujem niti bilo koji iskusni programer.

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nix kaže...

Zanimljivo, ja ne mogu zamisliti istinsku produktivnost sa WYSIWYG alatom, a vjerujem niti bilo koji iskusni programer.

Istina, pogotovo kod PHP-a.

15 godina
odjavljen
kontinuz kaže...

Pogledat ću ovaj Aptana Studio 3, mada su to sve elementarni text editori koji mi nakon godina i godina programiranja u raznim jezicima više djeluju mazohistički i nedovoljno produktivni. Koliko vidim jedina im je prednost što su besplatni što mi i nije najvažniji razlog. U svakom slučaju hvala na savjetuč.

U kakvim si to jezicima programirao da ti ovi text editori djeluju mazohistički i nedovoljno produktivni? Clarionu? Ako ti je PHP previše neproduktivan, imaš Python, Ruby, ili čak full-stack framework baziran oko JVM-a ukoliko trebaš web servis ili web aplikaciju.

10 godina
neaktivan

U stvari WYSIWYG je interesantan za mene kod generiranja i renderiranja formi i ulaznih maski. Naravno da je bez text editora nemoguće raditi. Ali text editore ima svaki WYSIWYG alat. Trenutno sam testirao NuSpere PhpED i meni je više nego OK. Još kad uzmem u obzir alate koji se nude kao dodatak, slika o razvojnom okruženje na bazi NuSpere postaje jako inetersantna. Još ću malo testirati.

Znanje je otrov koji u velikim količinama liječi, a u malim ubija.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 12:24 (kontinuz).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice