Skinuo sam php web sajt sa wget programom i dobio sam hrpu fajlova koji izgledaju otprilike ovako
content.php3@hg=3044977#udica
kako kroz .htaccess natjerati te čudne extenzije da se izvršavaju kao .html ili .php?
Skinuo sam php web sajt sa wget programom i dobio sam hrpu fajlova koji izgledaju otprilike ovako
kako kroz .htaccess natjerati te čudne extenzije da se izvršavaju kao .html ili .php?
Želiš navesti da si nekome pokušao "RIP-nuti" stranicu, odnosno želio se domoći ne samo HTML/CSS/JS/fotografija, već i tzv. "Back-end" stranice (PHP, MySQL...)? :D
- Preporučam ti da ne radiš ubuduće (unatoč tome da je današnjica prepuna toga, a autorska prava se krše na "kile")
Ručno pre-radi ili moraš definirati za svaku datoteku da se ponaša kao .html/.php - meni ne logično, vjerojatno neće niti raditi kako je radilo na stvarnoj Web stranici.
- preimenuj .nastavke datoteka
Savjet:
Nauči osnove Web tehnologija, pa tek onda radi to što si već uradio (nije pametno). ;)
Sad tek vidim što je uopće tema posta. O kakvim čudnim ekstenzijama ovdje pričaš? Imaš .php ekstenziju i "url" u kojem se nalaze parametri. Sram bi me bilo uopće tako nešto pitati.
Pa kaj vam je ljudi.. Kak nemrete odgovorti na jednostavno pitanje..
Web je moj. Ne kršim nikakav zakon...
ripanjem je fajl dobio extenziju .php3@hg=3044977#udica
Više to nisu varijable u URLu. Bile su nekada prije ripanja.
Može li se iako reči phpu ili apacheu da ime fajla sa extenzijom .php3@hg=3044977#udica tretira kao .html i tako ga izvrši?