.htaccess kako natjerati extenzije da rade

poruka: 4
|
čitano: 1.134
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Skinuo sam php web sajt sa wget programom i dobio sam hrpu fajlova koji izgledaju otprilike ovako

content.php3@hg=3044977#udica

kako kroz .htaccess natjerati te čudne extenzije da se izvršavaju kao .html ili .php?

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Želiš navesti da si nekome pokušao "RIP-nuti" stranicu, odnosno želio se domoći ne samo HTML/CSS/JS/fotografija, već i tzv. "Back-end" stranice (PHP, MySQL...)? :D
- Preporučam ti da ne radiš ubuduće (unatoč tome da je današnjica prepuna toga, a autorska prava se krše na "kile")

Ručno pre-radi ili moraš definirati za svaku datoteku da se ponaša kao .html/.php - meni ne logično, vjerojatno neće niti raditi kako je radilo na stvarnoj Web stranici.
- preimenuj .nastavke datoteka

Savjet:
Nauči osnove Web tehnologija, pa tek onda radi to što si već uradio (nije pametno). ;)

www.fritexdesigns.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 17:02 (Fritexvz).

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: .htaccess kako natjerati extenzije da rade
Eraser_tm kaže...

Skinuo sam php web sajt sa wget programom i dobio sam hrpu fajlova koji izgledaju otprilike ovako

content.php3@hg=3044977#udica

kako kroz .htaccess natjerati te čudne extenzije da se izvršavaju kao .html ili .php?

Sad tek vidim što je uopće tema posta. O kakvim čudnim ekstenzijama ovdje pričaš? Imaš .php ekstenziju i "url" u kojem se nalaze parametri. Sram bi me bilo uopće tako nešto pitati.

14 godina
neaktivan
Re: .htaccess kako natjerati extenzije da rade

Pa kaj vam je ljudi.. Kak nemrete odgovorti na jednostavno pitanje..

Web je moj. Ne kršim nikakav zakon...

ripanjem je fajl dobio extenziju .php3@hg=3044977#udica

Više to nisu varijable u URLu. Bile su nekada prije ripanja.

Može li se iako reči phpu ili apacheu da ime fajla sa extenzijom .php3@hg=3044977#udica tretira kao .html i tako ga izvrši?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice