Google

poruka: 7
|
čitano: 2.074
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Google

zanima me kako google pretražuje stranice po sadržju ili po domeni.

Recimo da sam registrirao 3 domene  ali sve vode k istoj web stranici npr. www.bug.hr www.bughr.hr www.bug-hr.hr..... i sad recimo da je www.bug.hr najpopularnija

da ima najveću poasjećenost no dali će i ove ostale domene biti prve na pretraživanju

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Google

Google stranice pretražuje po domeni, po sadržaju na stranici, po keywords rječima... Glavna domena će ti vjerojatno biti na vrhu za razliku od onih koje služe samo za preusmjerenje na glavnu stranicu. Što ti je više sadržaja na stranici, to ti je više stranica dostupna na pretraživačima.

17 godina
protjeran
Google

ej ivane hvala

e vidis j nisam pavijo preusmjravanje

mozes li mi reći kako to da napravim terebm li hosting ili

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google

Nemoj me uzet za riječ, nisam baš siguran, ali mislim da ti tražilice baš ne vole automatska preusmjeravanja pomoću Javascripta.

Where can I hook up my modem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Google

Za prusmjeravanje obavezno koristiti 301 redirect (.htaccess datoteka).

Probaj Linux! - www.linuxzasve.com | Otkrij Linux! - wiki.open.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kromaser kaže...

zanima me kako google pretražuje stranice po sadržju ili po domeni.

Recimo da sam registrirao 3 domene  ali sve vode k istoj web stranici npr. www.bug.hr www.bughr.hr www.bug-hr.hr..... i sad recimo da je www.bug.hr najpopularnija

da ima najveću poasjećenost no dali će i ove ostale domene biti prve na pretraživanju

Google sve tri stranice gleda kao zasebne, tako da gubiš na Page Ranku. Njemu čak i http://bug.hr i http://www.bug.hr nije ista stvar.
Probaj Linux! - www.linuxzasve.com | Otkrij Linux! - wiki.open.hr
17 godina
protjeran

ja ja znači gogle to gleda kao zasebne stranice tako sam nekako i ja mislijo samo nisam siguan bio

kako da preusmjerin stranicu na glavnu domenu ima li negdi turtorial o tome

hvala puno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice