Flash website zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 2.871
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Flash website

ideja dobra (iako mislim da je pokusaj kopije www.2advanced.com) ali JAKO loš actionscript! JAAKKOOO sporo... pogledaj ovaj 2advanced....

medutim super ti je trud i vjerujem da nije bilo lako (znam ponesto o actionscrptu) i vjerujem da ti je dosta vremena otislo... samo moras to jos malo optimizirati...

imam psjecaj da je previse slika tu unutra.... vise programiranja  a manje gotovih slikica bi bilo bolje.....

keep on... samo nastavi razvijati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Flash website

Najbolji je FlashChat, lako ćeš ga naći na google-u, integrira se većinom free foruma(phpBB, SMF...). Samo korisnici foruma mogu chatati, također ga možeš na svoju sliku i priliku dotjerati, možeš staviti streaming radio,mp3 player... Malo o korištenju...

Jer znanje treba da bude besplatno.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 14:49 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Flash website

Dobro izgleda stranica, nije loše.

Međutim, ovo je definitivno najsporija, ali NAJSPORIJA stranica ikad.

I druga stvar, navigacija na vrhu, nisu ti dovoljno siroki linkovi. Tako umjesto 'Pocetna' piše 'ocetn' i umjesto 'Download' piše 'ownloa'

:)

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Flash website

Meni je Flash zakon jer se sve dešava bez refreshanja cjelog windowa - i imaju oni efekti prijelaza,moze videe puštat.

Flash je strava

Blackberry vs. My 1'st comp 629Mhz vs 120Mhz 128MbRAM vs 16MbRam 2" monitor vs 12" monitor
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mking kaže...

za ovaj advanced sam sada prvi put cuo tako da nisam imao namjeru  ga kopiram,ali ostao sam bez komentara kada sam usao........odlicno!!!

;-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Flash website

Jako dobro odradjeno, ali malo je teska stranica... Mozda da napravis preloader za svaku stranicu ponaosob...

Flash se jako dobro naplacuje ako uspijes naci posla, meni su dobri oni flashevi od WEB.Burze...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tu možeš zaraditi samo ako imaš veliki promet na stranici. Za neke manje stranice se ne isplati.
www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mking kaže...

chat mi netreba za forum vec za sajt ;)

On fino instaliraš, pita te imaš kakav forum za integraciju, ako nećeš, nemoraš... Imaš chat,ali...

Đizs Krajst, kako misliš za site? Misliš ga integrirati u svoju stranicu?! Good luck with that!

I zaboravi addsense u svom .swf-u, to je nemoguće...
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2009 15:16 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Daj i s nama podijeli taj link s file-ovima...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Flash website

Mking s kojim si to programom izradio taj .swf

Strava mi je flash pa sam mislio izradit nesta za svoj web site koji je trenutno na Joomli

Blackberry vs. My 1'st comp 629Mhz vs 120Mhz 128MbRAM vs 16MbRam 2" monitor vs 12" monitor
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mking kaže...

Pozzz svim clanovima.........

E ovako imam svoj websajt radjen u flashu i forum sve je savrseno samo mi treba jedna pomoc,a to je kako da napravim ili gdje da nabavim flash chat za moju stranicu,neda mi se praviti?I trebao bi mi rogin and register sistem?

http://mking.hostrator.com/   websajt

http://www.atfreeforum.com/mking/   forum

stranica je ok, forum je ok, samo sto je website previse zahtjevan, meni otvara 2 minute
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Flash website

Popravi ovu navigaciju... "ocetn" i "ownloa" su trenutni buttoni.... ;)

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ispricavam se sto pisem u rijesenoj temi, ali ja trebam napraviti site o indijancima pa me zanima ako znate neki naj jednostavniji program u kojem da napravim to ? P.S ne frontpage !

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Flash website

Pokušaj s ovim.

KLIK

Ili isprobaj Adobe Dreamweaver CS4
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice