Finiširanje stranice

poruka: 14
|
čitano: 1.321
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Finiširanje stranice

prvi put ikada radim site. kupio sam joomla template kallyas, domenu i hosting, instalirao sve (joomla3.3.2) i popunio sadržajem.

upogonio većinu funkcija i privodim sve kraju. potrebna mi je iskusnjara koja će sve isčekirati, poispravljati moj nered i pošminkati to da sve bude po "ps-u"

lansiranje je za 10ak dana pa molim da mi se javi netko sa nekom normalnom cijenom. Molim u poruci par svojih radova.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 1:17 (pixi22).
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Finiširanje stranice

100 čitanja i nitko? nitko se ne zeli petljati sa joomlom ili što??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Finiširanje stranice

Sumnjam da će itko ispravljat tvoje greške, pogotovo u Joomli...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Finiširanje stranice

...pa nije valjda stranica sa par menija u joomli kvantna fizika. bilo bi mi lakše sa nekim našim nego sa indijcem sa oDeska na obostano zadovoljstvo jer taj netko sigurno to neće raditi besplatno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 12:25 (pixi22).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Finiširanje stranice

Ako nije kvantna fizika, riješi sam onda...

Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Finiširanje stranice

pa rekao je covjek da ce platit, a vi ga odmah napadate i TD, to je kao da firma zaposljava nekog sa odredenim znanjem a vi im pisete umjesto molbe za posao da si to rijese sami {#}

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
Finiširanje stranice

Oprosti, ali šta ja njemu mogu sad tu napraviti? Joomla je i tako prepuna bugova koje sigurno ne bi ispravljao ni da mi masno plaćaš.. Sad ja tu njemu da brišem nepotrebne fajlove i čistim nered koji je on napravio, ne hvala, ako je zahebo, nek se sam izvadi. Uostalom, iz iskustva govorim da novce za web koji su obećani na ovom forumu nećeš dobiti.. I da, nisam nikom lupio TD, tako da ti to ne stoji...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 16:50 (david7).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Finiširanje stranice

Ako ne vjeruješ ljudima i ne želiš pomoći, čak ni za novce, ne vidim razlog zašto si se uopće javio na temu?

Zanemari i produži dalje.

P.S. Joomla je bugovita samo onima koji ne znaju raditi sa njom

www.eplati.com

2 1 hvala 0
14 godina
Finiširanje stranice

Projekt za infokup mi je vazniji od gubljenja zivaca na joomli... Covjek je pitao zasto nitko ne odgovara, ja sam mu objasnio, ne razumijem u cemu je problem...

P.S. Joomla je najnesigurniji CMS, to je vec vise puta dokazano. Ako vec radi s gotovim rjesenjima, nek uzme Wordpress

Moj PC  
3 2 hvala 0
11 godina
protjeran
Finiširanje stranice

Može i drupal. Jednostavan, čist, među sigurnijima, brz, ne opterećuje resurse servera....

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Finiširanje stranice
david7 kaže...

Oprosti, ali šta ja njemu mogu sad tu napraviti? Joomla je i tako prepuna bugova koje sigurno ne bi ispravljao ni da mi masno plaćaš.. Sad ja tu njemu da brišem nepotrebne fajlove i čistim nered koji je on napravio, ne hvala, ako je zahebo, nek se sam izvadi. Uostalom, iz iskustva govorim da novce za web koji su obećani na ovom forumu nećeš dobiti.. I da, nisam nikom lupio TD, tako da ti to ne stoji...

nisam tebe ni napao za TD al nek ti Isus pomogne,

pa plaća čovjek, netrazi dobrotvorni rad, prvi bi se javio da znam to napravit a nemam pametnijeg posla ili mi netreba puno da to rijesim

14 godina
neaktivan
Finiširanje stranice

@david7, na ovaj forum sam postao jer ga pratim vise od 10 godina i znam da cirkulira manje više inteligentna i progresivna ekipa ali evo, ti si evidentni dokaz da u svakom žitu ima kukolja. Uglavnom, dečki su ti sve objasnili, mislim da nemam što dodati.

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Finiširanje stranice
pixi22 kaže...

@david7, na ovaj forum sam postao jer ga pratim vise od 10 godina i znam da cirkulira manje više inteligentna i progresivna ekipa ali evo, ti si evidentni dokaz da u svakom žitu ima kukolja. Uglavnom, dečki su ti sve objasnili, mislim da nemam što dodati.

Forum pratiš 10 godina, a on postoji 6 ? 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 9:34 (TheMenstalist).
14 godina
Finiširanje stranice

@irregular pa u čemu je onda problem? Ja sam rekao da neću jer imam druge stvari, a sumnjam da će itko tko zna znaje (nix, tnakir (zakleti protivnik joomle), royalhero...) to radit. Ja imam pametnijeg posla i neću to raditi.

@pixi22 Ja isto pratim 10 godina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice