Početnik sam u ovome pa bih molio pomoć..Imam domenu i hosting kupljenu u jednoj firmi i sad sam uzeo jos jednu domenu u drugoj firmi i sad me zanima koje nameservere moram stavit u postavkama ove druge domene,tamo gdje imam hosting ?jer mi domena nije vidljiva na internetu.U cpanelu sam išao na add on domena, upisao ime domene, instalirao sam wordpress i šta dalje?domena nije vidljiva nigdje..
Dodavanje domene
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.370
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Početnik sam u ovome pa bih molio pomoć..Imam domenu i hosting kupljenu u jednoj firmi i sad sam uzeo jos jednu domenu u drugoj firmi i sad me zanima koje nameservere moram stavit u postavkama ove druge domene,tamo gdje imam hosting ?jer mi domena nije vidljiva na internetu.U cpanelu sam išao na add on domena, upisao ime domene, instalirao sam wordpress i šta dalje?domena nije vidljiva nigdje..
U postavke domene unosiš Name Servere od hostinga i kada to napraviš, u cPanelu pod "Parked Domains" dodaj registriranu domenu.
Ne vidim nigdje parked domains u cpanelu. Imam addon domains, subdomains, aliases,redirect.Ja sam išao addon domena i tamo upisao ime domene i domena nije vidljiva nigdje.. sad ne znam koliko vremena treba proci kad se promijeni nameserver.