Cro Roma

poruka: 8
|
čitano: 2.784
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cro Roma
pitanje

Pozdrav,

zanima me sto mislite o nasoj web stranici,jel ima ko kakvih prijedloga?

www.cro-roma.com

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Cro Roma
Zato roma zato ne Arsenal??
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
Cro Roma

Mhm joomla.. sama stranica je ruzna, barem kad vec ne pisete kod stranica napravite neki dizajn koji lici na nesto :P Ili barem nadite neki oku ugodan od gomile dostupnih za joomlu.

Sadrzaja bas i nema..koji bi opravdao siromasno graficko oblikovanje, tj ima - na forumu :P

Mogli ste samo forum napraviti i kategorije video itd, cemu "izlet" izvan foruma:P

Cemu horizontalni menu kad vec imate identican samo vertikalan na desnoj strani, i obrnuto.

Cini se kao jos jedan website napravljen sa nikakvim znanjem i predznanjem o samoj izradi stranica.

Ako je testiranje izrade stranica, onda u redu  :P

Eto, samo misljenje :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2008 16:00 (kunof00).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Zato roma zato ne Arsenal??
  Da si se malo potrudio pogledati stranicu možda bi vidio da ima i neka stranica za arsenal http://www.arsenal-croatia.hr/   Smijeh. A ovo je vjerovatno Roma zato što su navijači rome - logično.   
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
Cro Roma

Tipican joomloid (kosa mi se dize na glavi kad ih vidim)... al nije loshe... za joomlu (sad ce me neko isprasit al meni je sam njen koncept glup al eto)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

@krunof00:to je tvoje misljenje,ti napravi bolje stranice pa mi se javi

A sto se tice sadrzaja.to tek sad pocinjemo nadopunjavat zbog nekakvih problema nam je otisao stari web al smo uspjeli spasit forum....

16 godina
neaktivan
Cro Roma

Predlazem da dizajn foruma uskladis s dizajnom stranice...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cro Roma
autorov komentar

to cemo vjerojatno i napravit....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice