Adsense i oglašavanje na više web stranica

poruka: 4
|
čitano: 1.798
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Registraio sam se na Adsense. Prijavio stranicu. Odobrili su je i na njoj objavljujem oglase.

Imam još desetak stranica, na koje bi stavljao oglase, pa me zanima da li ja sa tim kreiranim računom mogu stavljati oglase i na ostale stranice? Tj da li je to u skladu sa pravilima adsensa?

Ili moram za svaku stranicu kreirati novi račun sa drugim imenom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da, nije potrebno nista drugo

Pazi da stranice odgovaraju njihovim pravilima, i ti postuj pravila i sve je super. Kad ti jednom ukinu acc, nema novog (mozes otvorit, alice ti ga zatvorit za 2 dana).

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Adsense i oglašavanje na više web stranica
PICART kaže...

Registraio sam se na Adsense. Prijavio stranicu. Odobrili su je i na njoj objavljujem oglase.

Imam još desetak stranica, na koje bi stavljao oglase, pa me zanima da li ja sa tim kreiranim računom mogu stavljati oglase i na ostale stranice? Tj da li je to u skladu sa pravilima adsensa?

Dovoljno je generirati kod za svaku stranicu, pošto se oglasi kreiraju i usmjeravaju prema sadržaju, a ne prema postavkama računa. Prijedlog, baci oko na službeni Googleov blog, stvarno je sve u detalj objašnjeno.

15 godina
neaktivan
Re: Adsense i oglašavanje na više web stranica
PICART kaže...

samo ces morati na adsense accountu dodati ostale stranice ili ih odobriti

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice