1000 besplatnih backlinkova.

poruka: 9
|
čitano: 4.434
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ako nekome trebaju backlinkovi, ovo je odlicna promotivna akcija za vas.

Isprobano je i radi. Na mail cete dobiti popis svih generiranih linkova.

Mozete odrediti koliko linkova zelite i u kojem vremenskom roku sa kojim keywordom.

C/P:

Using our services you can: Drip or DROP Links: Create anywhere between 200 and 100,000 backlinks and receive a report within hours, all for the same low price of $0.001 USD per link!

Choose Your Weapon: There are currently 5,162 unique domains in our list of forums, which includes 1,133 unique domains in our list of forums with PageRank in their domains, each with a ~95% success rate. There are 1,035,477 unique domains in our list of blogs made up of over 3,125,687 unique blog URLs, which are typically in the ~3% success rate range. These statistics were last updated on 2011-10-11 and are checked regularly.

Experience Freedom: Add up to 10,000 URLs and 10,000 keywords to each backlink project. No more ridiculously small limits.

Schedule Flexibly: Schedule projects to run every weekday, every weekend, everyday, every monday, or some obscure date up to 9 months in the future.

Work at Your Own Pace: Since we don't force you to use or purchase a minimum number of backlinks per month, you can relax working with us.

Scale Easily: Promote as many backlink projects per day as you require.

Get Help Quickly: Receive free access to our private help forum filled with SEO tips, gurus and dedicated support staff at your service.

Just follow these steps:

1. Register

2. Enter your email and verify it

3. You will receive 1000 free backlinks added to your account

0 0 hvala 0
14 godina

Ako se nezna šta se radi, lako se zarade penali od Google-a, nije on glup ;)

http://steam-expo.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da bi se linkovi trebali rasporedit i da se naprave u roku od tjedan-dva, a ne sve ispucat u 20 minuta.

0 0 hvala 0
16 godina

To sam probao na svom blogu prije  i ne daje  rezultata. S druge strane probao sam trial "No hand seo" i program je pre carski. Što je najbolje od svega trial traje tjedan dana, podigne ga se na virtualnoj mašini i nakon tjedan dana ponovo isntaliram virtualku i opet mogu korstiti program. Zadnje indexiranje mi je donjelo 263 backlinka. I kontam platiti program. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 16:06 (Gajotres).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: 1000 besplatnih backlinkova.
Gajotres kaže...

To sam probao na svom blogu prije  i ne daje  rezultata. S druge strane probao sam trial "No hand seo" i program je pre carski. Što je najbolje od svega trial traje tjedan dana, podigne ga se na virtualnoj mašini i nakon tjedan dana ponovo isntaliram virtualku i opet mogu korstiti program. Zadnje indexiranje mi je donjelo 263 backlinka. I kontam platiti program. 

misliš da te google nije "uočio"? kakvi su rezultati? jesi li "rasao" na SERPu?

16 godina

To mi je za blog, gdje testiram svašta tako da i nije tragedija ako se nešto dogodi, ali stavlja postove po relevantnim blogovima i ne radi tipa 1000000 postova, još ide na who is siteove. Znači on će ti napraviti možda  20 postova po danu, koji on sam potvrdi da li je ok i za tih tjedan dana može se ćudo imati. Mada saćekat ću koji mjesec da vidim da li ću dobiti veči page rank.

0 0 hvala 0
16 godina

Hh. Dolaze svi backlinkovi pomalo i trenutno ih je  1300 od toga 582 s page rank 9 stranica. Sada treba vidjeti šta će google reči

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav,imam i ja taj program  No hands SEO,ne znam baš raditi sa njim,pa bi molio ako mi neko može objasniti,šta da upišem u one trake, ako može neko napraviti screenshot pa stavi tu. I jeli on radi automatski te backlinkove jeli ja moram što kopirati na svoju web stranicu? Hvala puno

http://prntscr.com/1p96nm

Liv And Let Die
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 9:30 (Axlkali).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Samo da kažem svoje iskustvo sa tim shitom, malo po youtubeu gledao tutorijale i snimim free backlinks i naravno i ja kliknem i generiram ih masu, tako da mi je odmah napravio 1500 backlinova. Ali onda sam skužio po forumima, a bilo je kasno, da google kažnjava tj. može te izbacit što fino piše u pravilima zbog unnatural backlinks, i nema te više adio ako te uhvate. Shvatio sam da sam pogrješio, ali bilo je kasno, i odem direkt na gogole groups i forum za webmastere i ispričam šta je bilo.  Ovi s googla me popljuvali da šta varam i tako to, a ja da sam početnik, šta i je tako, i vidio to na youtube, čuo da su ti backlinkovi bitni, kliknuo i šta ćemo sad? Ali onda se umješao DR MU neki glavni inžinjer njihov s google foruma ,grupa i rekao samo ti nastavi raditi site. Učini efforts napore da ukloniš te linkove i koristi disavow tool. Znači za one koji ne žele maknuti linkove na moj web, ili ne odgovore na moju molbu za uklanjanem istih, u google webmaster toolsima ima opcija disavow tools. Tu navedete domenu koja ne želi ukloniti backlinkove na vaš web. Pao mi kamen sa srca i odmah sam kontaktirao webmastere ova dva weba koji mi nisu odgovorili i stavio ih u disavow tools, tako da bolje se ne igrati sa tim generatorima jer snimi li vam google unnatural backlinks, može vas bez problem prijaviti. Google vam da manual penalty tj. nema vas vise na njihovim tražilicama. Eto, nadam se da vam je ovo moje iskustvo pomoglo da ne eksperimentirate sa tim.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice