Word problem

poruka: 11
|
čitano: 14.738
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Word

Kako namjestiti da word podržava i hrvatski spelling and gramar checking, jel mi treba neku file skinuti posebno ili neko nesto frugo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word problem

Ak imaš 2007 onda pogledaj na Word options- Editing Languages-deni na Engleski i Hrvatski-ispod na Primary Editing Language deni na Croatian(Croatia).

To bi trebalo biti to.

Kaj buš ti, bum i ja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Word problem

nije to neko kada hocu provjeriti dobijem poruku 'Cannot find proofing tools for Croaian' , gdje se to moze naci? 

17 godina
neaktivan
Bob rock kaže...

nije to neko kada hocu provjeriti dobijem poruku 'Cannot find proofing tools for Croaian' , gdje se to moze naci? 

Ovdje: http://buy20.trymicrosoftoffice.com/buyus/product.aspx?family=langpack&culture=en-US

16 godina
neaktivan
Word problem

MOLIM POMOĆ OKO OFFICEA 2007!

Ne radi mi lokalna pomoć!

PLS HELP!

DarK

0 0 hvala 0
17 godina
Crohr kaže...

Ak imaš 2007 onda pogledaj na Word options- Editing Languages-deni na Engleski i Hrvatski-ispod na Primary Editing Language deni na Croatian(Croatia).

To bi trebalo biti to.

Ja sam o narihtaoo kako si ti rekao , no svejedno ostane engleski jezik .
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Word problem

Trebaš hrvatski jezični paket za office 2007. i riješiš problem. Ne samo da ćeš imati provjeru pravopisa, već će ti čitavi meni biti na hrvatskom jeziku i pomoć također. Što se mene tiče Offie 2003. je solidan program, brži i po meni bolji od offica 2007. Navest ću samo jedan razlog, a to je da office 2007. nema mogućnost ubacivanja Autotex-a, a što umnogome pomaže pri pisanju, dok office 2003. to ima. Office 2007. možda ima neke naprednije mogućnosti, koje obični prosječni korisnik neće trebati. Moja preporuka ostani na officu 2003. pogotovo, ako imaš računalo starijeg datuma.

0 0 hvala 0
17 godina
Word problem

Evo i ja bi da mogu ispravljat gramatičke greške u wordu ali da mi izbornici ostanu na eng jer je hrvatski prijevod malo reterdiran.

Ništa ne ostavljaj nedvrš

0 0 hvala 0
17 godina
username kaže...

Evo i ja bi da mogu ispravljat gramatičke greške u wordu ali da mi izbornici ostanu na eng jer je hrvatski prijevod malo reterdiran.

Nakon instalacije hrvatskog jezičnog paketa za Office 2007, možeš odabrati želiš li da ti izbornici budu na engleskom ili na hrvatskom.  
tomb raider kaže...

Trebaš hrvatski jezični paket za office 2007. i riješiš problem. Ne samo da ćeš imati provjeru pravopisa, već će ti čitavi meni biti na hrvatskom jeziku i pomoć također. Što se mene tiče Offie 2003. je solidan program, brži i po meni bolji od offica 2007. Navest ću samo jedan razlog, a to je da office 2007. nema mogućnost ubacivanja Autotex-a, a što umnogome pomaže pri pisanju, dok office 2003. to ima. Office 2007. možda ima neke naprednije mogućnosti, koje obični prosječni korisnik neće trebati. Moja preporuka ostani na officu 2003. pogotovo, ako imaš računalo starijeg datuma.

Office 2007 može sve što i Office 2003 i još puno više.
Što se tiče Autotexta, klikni na Microsoft Office Button > Word Options > Customize. U Choose commands from odaberi Commands Not in the Ribbon, klikni na AutoText i potom klikni na Add.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2009 17:22 (klimama).
14 godina
Word problem

Ovako stoji stvar, odnosno problem, moj;

Radim na dokumentima u Wordu 2007, i želim svaku drugu stranicu u drugoj boji (page color), recimo crvena i plava, pa kada pokušavam pocrveniti jednu a drugu za redom poplaviti, obje postaju ili crvene ili plave {#}!?

Može li mi netko pomoći, kako riješiti moj problem(činu)!???

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Word problem

problem rjesen

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 20:29 (xxxmitoxxx).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice