Word-problem

poruka: 16
|
čitano: 3.666
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Word-problem

Uvjek kada stisnem enter da pređem u novi red dosta mi bude odvojeno..evo kako izgleda...slika u prilogu:

kako da to bude normalno?

slika slika
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 15:22 (petar269).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word-problem

stavlja ti prored...imaš gore za smanjiti prored

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
RE: Word-problem
petar269 kaže...

Uvjek kada stisnem enter da pređem u novi red dosta mi bude odvojeno..evo kako izgleda...slika u prilogu:

Vidiš ovaj gumbić koji svijetli za poravnanje teksta u lijevo. E pa na kraju, 4. gumbić udesno imaš redke sa dvije strelice. Klikni i onda klikni na 1.0 Ako ti to nije dovoljno malo, klikni opet na taj gumb pa na Line spacing options

I tamo spacing - after stavi manju vrijednost i spremi...

http://www.animehr.com
15 godina
neaktivan
Word-problem

Ja mislim da je taj line spacing default..samo sto je tebi zoomiran malo papir pa ti se cini da je velik razmak..ali nije..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
petar269 kaže...

Shift+Enter 

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!
15 godina
neaktivan

Namjesti u opcijama: SPACING na value: 1

15 godina
Word-problem

To je samo polovično rješenje. Tko danas uopće piše s proredom 1. Jeste li ikada isprintali stranicu A4 formata punu teksta s proredom 1.

Imaš dva pristupa koja su u biti ista samo se jedan svodiu na lokalno rješavanje problema a drugi na globalno. Lokalno rješenje ti je desnatipka miša i odaberi pargraph. tamo podesi prored i sve ostalo što trebaš. Ovisno o tome što radim, prored koji koristim je 1,15 ili 1,25. Isprobaj jedn od ova dva da vidiš koji ti više odgovara.

Drugi pristup je da u jednom od stilova podesiš istu stvar i kasnije apliciraš klikom miša.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Word-problem

Tako je, čini mi se da postoji po defaultu stil no spacing koji upravo to rješava

BFBC2: Drugar
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Word-problem

Da ne otvaram novu temu pitat ću ode.

Prijatelj mi je poslao jedan word file i u njemu ne mogu vidit slike. Moja predpostavka je da je taj koji je radio taj dokument nije stavio slike u dokument nego samo linkove na njih gdje se nalaze na kompu pa sad kad ja pokušam otvorit sa svog kompa neće ih prikaže. Da li je moguće ikako dobit te slike?

Evo kako to izgleda:

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Word-problem
pozz svima...svaki put kada pokušam promjeniti naziv word dokumenta izbaci mi prozorčić sa porukom "If you change a file name extension, the file may become unusable."

kako to da popravim????                  

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Word-problem

Vjerojatno ti je uključena opcija da ti se prikazuju extenzije fajlova (.doc) pa kad mjenjaš ime onda brišeš sve.

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Word-problem

Vjerovatno je problem u razlici između Word verzija. Ona iz 2003 sprema u .doc format, a novije u .docx format. Kako bi to promijenio odi ovdje:

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 17:02 (GigaGirl).
14 godina
neaktivan

kako da je isključim?

14 godina
neaktivan
to je to ... hvala
14 godina
neaktivan
Word-problem

Ljudi, pomoć! Ne mogu otvoriti niti jedan word dokument !!! 

Ništa se ne pojavi, jednostavno ne mogu ni do kojeg dokumenta...

0 0 hvala 0
14 godina
Word-problem

jel ti imaš uopće Microsoft Office???

Volim puno trollat...kadkad malo spammat...živin sretno i na ulici u kartonskij kutiji od mojeg raćunala...
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 18:41 (Komunist Izet).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice