Word 2007 - pitanje...

poruka: 8
|
čitano: 4.119
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Word 2007 - pitanje...

Pozdrav! Moze mi neko reci kako da promijenim boju lista u Wordu 2007. Ja znam promijeniti boju prvog lista, ali i ostali listovi imaju isto boju (npr. imam otvoreno 3 lista i promijenim boju prvog, a i ostalim se odma promijeni.?) Kako da stavim boju prvog lista npr. zelenu, a da ustala 2 lista imaju bijelu boju?

HVALA unaprijed!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Word 2007 - pitanje...

HITNO JE, ZNA LI MOZDA TKO

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Word 2007 - pitanje...

Probaj ubacit Section break nakon prve stranice. Tako ćeš doslovce napraviti novi dio (sekciju) dokumenta. U drugoj sekciji možeš primijeniti druga pravila formatiranja.

Ako to ne pomaže, otvori samo novi dokument pa tamo napravi sljedeće stranice.

15 godina
neaktivan
Word 2007 - pitanje...

ma mora biti sve u jednom dokumentu, a ne pomaze section breaks... :((((

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Word 2007 - pitanje...

Da, prolistao sam malo neke druge forume. Ne ide baš nekim jednostavnim opcijama. Ekipa je koristila razne textboxove i Autoshapeove koje bi tada raširile preko cijelog lista i ispunile željenom bojom. Naravno, mora se to staviti iza teksta (Send behind text) i slično, te kod printanja uključiti opcije da se printaju pozadine, boxevi i razni oblici.

Izgleda da nije baš jednostavno pa bi bilo bolje da nađeš neki zaobilazni način. Ako se radi od nekom radu koji će ići na papir, onda možeš radit po razdvojenim dokumentima pa svaki odvojeno isprintaš. Ako ne, radiš opet pojedinu stranicu u nekoj boji u zasebnom dokumentu, svaku posebno eksportiraš u PDF i poslije pospajaš PDF datoteke u jedan veliki PDF.

15 godina
neaktivan
Word 2007 - pitanje...

Ovako moj prijatelj ima word 2007 i kaže kad uđe u njega da može pisati prvih 10 sec. a posle ne može ako tko zna u čemu je problem neka javi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 15:38 (KOZOMAR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Word 2007 - pitanje...
KOZOMAR kaže...

Ovako moj prijatelj ima word 2007 i kaže kad uđe u njega da može pisati prvih 10 sec. a posle ne može ako tko zna u čemu je problem neka javi?

neka napravi reinstall offica...mozda je nesto pobro pa ga to stopa...

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
neaktivan
Word 2007 - pitanje...
a sta mislis da jednostavno nabavis listove boje koju trazis, ako ne ide vec ovako ;)
The quieter you become, the more you are able to hear...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice