WMP12 - Album Art

poruka: 5
|
čitano: 837
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WMP12 - Kako dodati Album Art rucno

Sam naslov poruke je dovoljan. Jeli ikome poslo za rukom da stavi svoj album art na ovom playeru? Na v.11 je bilo moguce pomocu advanced tag editora ali Glupaci iz Redmonda su uklonili Advanced Tag Editor (sto je svemirska glupost)

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long

0 0 hvala 0
17 godina
WMP12 - Album Art

1. Odeš u folder gdje je slika koju želiš koristiti.

2. Desni klik na sliku i odabereš "copy".

3. U WMP desni klik na četverokut gdje bi trebala biti prikazana slika pojedinog albuma i odabereš "Paste album art".

Za uređivanje tagova koristim Abander TagControl. Na ovoj stranici se može skinuti verzija 2.91, koja mi ne radi kako treba na Windowsima 7, pa koristim raniju verziju 2.8 koja radi bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 8:39 (klimama).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
WMP12 - Album Art

Nažalost, napravili su ogroman kiks s WMP12 i ne namjeravaju ga ispraviti. Moje rješenje:

http://www.blogsdna.com/2409/downgrade-windows-media-player-12-to-wmp-11-on-windows-7.htm

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WMP12 - Album Art

Hvala,ova fora sa copy/paste-om radi odlicno i to je za sad sve sto mi treba

17 godina
neaktivan
RE: WMP12 - Album Art
micho0305 kaže...

Nažalost, napravili su ogroman kiks s WMP12 i ne namjeravaju ga ispraviti. Moje rješenje:

http://www.blogsdna.com/2409/downgrade-windows-media-player-12-to-wmp-11-on-windows-7.htm

Hvala, to sto je MS izbacio advanced tag editor nije kiks...to je katastrofa desetljeca :)
Inace da, znao sam za ovaj "prljavi" trik za vracanje na WMP11 ali da budem iskren da:

• WMP12 retko koristim a kada ga koristim je zato sto lepo izgleda a i daje lepsi zvuk (ili samo mi se cini)
  • WMP12 ima taskbar preview a WMP 11 nema (ili gresim?)

Inace za "embedanje" slicice unutar mp3 koristim AIMP-ov tag editor i to je sve sto mi treba.

Pozdrav ekipi i hvala jos jednom

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice