Danas sam kupio novi 22" monitor i nakon što sam ga upalio i pokrenuo PC mi cijelo vrijeme s desne strane stoji crni rub, širina oko centimetar. Kako da se toga riješim budući da sam vidio da je čest slučaj na Windowsu 10, ali mi odgovori nisu pomogli. Grafička kartica je Radeon HD 6450, rezolucija monitora 1920x1080. Unaprijed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesil probao mjenjati rezoluciju, ako ne pomogne. Vidi drugi monitor ako imas pa probaj na njemu.
Na svim ostalima je kako treba biti, ali slika katastrofalna naravno
Preporučeno piše 1920x1080
Koja ti je graficka ? Na AMD u njegovom control panelu opciju "Scaling " koja rjesava crne rubove sa strane.Isto i na NVIDIA imas to
Ako je rezlucija monitora 1920x1080 i toliko je podesena na kompu onda vjerovatno treba pritisnuti tipku auto namonitoru da centrira sliku. Nema scalinga kod LCD-a ako je reza na kompu nativna rezolucija monitora. Ide pixel na pixel.
Ajme ne znam kako sam na to zaboravio, a i imam neki joystick iza monitora tako da sam skuzio da ima opcija ako ide i u stranu, puno Vam hvala!!!
Auto je odradio posao? ;)
Zbunilo me što je na prvo paljenje pokazivao se taj auto pa sam mislio da je odradio svoje, ali ipak nije i sad je sve super, još jednom hvala!